ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.10

World Cup 2010: Carlos Bilardo: «Αν η Αργεντινή κερδίσει το Mundial θα κάτσω να με γαμ..» (Video)

South Africa Soccer WCup DrawΤι στοίχημα θα έβαζες για να κερδίσει η αγαπημένη σου ομάδα το Mundial; Ένα ποτό; Φαγητό σε πολυτελές εστιατόριο; Να τρέξεις…γυμνός στους δρόμους; Ότι στοίχημα και να βάλει κάποιος ακούγεται λίγο μπροστά στη δήλωση του Carlos Bilardo.

Μπες στον μαγικό κόσμο της Bwin με €100 μπόνους

Ο κύριος «Εl Narigon», ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή ως προπονητής στην κατάκτηση του Mundial του 1986 και στον τελικό του 1990, δηλώνει διατεθειμένος, ούτε λίγο ούτε πολύ, να τον…πάρει από πίσω, ναι καλά διαβάσατε, να «κάτσει να τον γαμ….» αν η εθνική ομάδα της χώρας του κατακτήσει τον τίτλο.

Οι κορυφαίες αποδόσεις στο Μουντιάλ με €100 bonus εγγραφής στην Bet365

Όσο για τον…τυχερό; Αυτός δεν θα είναι κατά τον Bilardo, o Diego Maradona αλλά ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα…αντιδρά ο 64χρονος General Manager της Εθνικής Αργεντινής κάθε φορά που οι «Albicelestes» θα φτάνουν πιο κοντά στο βαρύτιμο τρόπαιο…

Δείτε το απολαυστικό video:

Όλα τα νέα για το World Cup 2010
Βαθμολογίες και πρόγραμμα του World Cup 2010

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: