ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.10

2ο Συνέδριο Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας (9-11 Ιούλη)


Το 2ο Συνέδριό του πραγματοποιεί το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ιταλίας, το αδελφό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, που για πρώτη φορά στην μεγάλη ιστορική του πορεία (1892-2010) δεν έχει εκλέξει ούτε έναν βουλευτή στο ιταλικό κοινοβούλιο.
Σ’ αυτή το νέο ξεκίνημα του γίνεται προσπάθεια μιας νέας προοπτικής με επιστροφή στις σοσιαλιστικές ρίζες του αριστερού σοσιαλιστικού κινήματος, όπως περιγράφουν οι δύο πολιτικές εισηγήσεις στο Συνέδριο:
1. Για τον σοσιαλισμό των πολιτών (PER IL SOCIALISMO DEI CITTADINI)
2. Για την Αναγέννηση των Σοσιαλιστών και της Ιταλικής Αριστεράς (“Per la Rinascita dei Socialisti e della Sinistra italiana”).
Θα βρει προοπτική η απόφαση των ιταλών σοσιαλιστών να απαρνηθούν εκείνη την «εκσυγχρονιστική» πολιτική που τους ταύτισε με τη δεξιά και τους οδήγησε στη χειρότερη θέση από το 1892;
Αυτή η επανίδρυση και η επιστροφή στις παραδόσεις του ευρωπαϊκού εργατικού κινήματος θα..βρει ανταπόκριση στις λαϊκές μάζες, που απαρνήθηκαν τη δεξιά εκσυγχρονιστική στροφή;
Για παράδειγμα: η σημερινή τους απόφαση να αναθεωρήσουν την πολιτική ιδιωτικοποίησης του εθνικού πλούτου και των δημοσίων επιχειρήσεων (όπως η πρόσφατη άρνηση ιδιωτικοποίησης της κρατικής εταιρίας ύδρευσης και η συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα), θα γίνει πιστευτή από τους πολίτες;
Μπορούν οι ιταλοί πολίτες να εμπιστευτούν το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ιταλίας που τη μια συμμαχούσε με τη δεξιά και την άλλη εμφάνιζε ένα κεντροαριστερό προσωπείο;
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: