ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

ΦΥ-ΓΕ-ΤΕ εσείς "Προστάτες του Ελλ. ποδοσφαίρου"!!!


Έπεσε χθες στο μάτι μου το άρθρο του κ.Καραλή ο οποίος μάλλον...
περίμενε χρόνια την στιγμή που ο κ.Κόκκαλης θα αποχωρούσε από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και είχε κρατήσει χρόνια μέσα του αυτά που έγραψε. Για την ακρίβεια 17.
Έγραψε λοιπόν αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε τα...καρύδια (και ήταν ο μόνος) να υπερασπιστεί οργανωμένους οπαδούς στην Ελλάδα, που όταν κάποιες "κίτρινες" εφημερίδες παρακαλάγανε να βγουν μεγαλοαπατεώνες από την φυλακή και αφήνανε αθώους οπαδούς χωρίς να γράψουν τίποτα, να περνάνε τα χρόνια τους (αν και νέοι) στα σίδερα (οι φίλοι της Α.Ε.Κ ξέρουν καλά τι λέω). Τουλάχιστον ο Κόκκαλης ποτέ δεν έδωσε στεγνά οπαδούς....όπως κάποιοι άλλοι....(μεγαλοπαράγοντες μεγάλων ομάδων).
Ας γυρίσω όμως λίγο στον κύριο Κόκκαλη και στις δηλώσεις μετά τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός της περιόδου 2004-2005 (όλοι θυμάστε τι είχε γίνει τότε) ο Κόκκαλης λοιπόν είχε δηλώσει μετά από εκείνο το ιστορικό ματς, "αυτούς έχουμε, αυτούς θέλουμε, δεχτείτε το", αναφερόταν βεβαίως στην "θύρα 7". Τουλάχιστον εγώ είδα εναν ανθρώπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς της ομάδας του..χωρίς να επηρεάζεται απο κανέναν. Αυτός ειναι που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο κ.Καραλή;;
Όσοι από σάς είστε οργανωμένοι οπαδοί καταλαβαίνετε. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτή η δήλωση όταν όλα τα θεσμικά όργανα θέλουν να κλείσουν τους συνδέσμους και βάζουν φυλακή οπαδούς που το μόνο "κακό" που κάνουν είναι να αγαπάνε την ομάδα τους όσο τίποτα άλλο. Kαι λειτουργούν ως άνθρωποι όταν προκαλούνται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει στέρηση ελευθερίας.
Κλείνοντας το www.sportygossip.com θέλει να τονίσει ότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη μόνο τους οπαδούς τίποτα και κανέναν άλλον, χωρίς αυτούς ποδόσφαιρο δεν θα υπήρχε. Και ο Κόκκαλης ήταν ο μόνος κύριε Καραλή που τους ήθελε, αυτός και ο Κ.Γιαννακόπουλος ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος.

Υ.Γ. Τα επεισόδια κ.Καραλή από τι προκαλούνται;; Μήπως από τις ίδιες τις εφημερίδες, και γενικά τα ΜΜΕ;;


Y.Γ.2 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ!(ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!)


Υ.Γ. 3 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Κ.ΚΑΡΑΛΗ;;; ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ;;

H ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥ-ΓΕ-ΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ....

Π.Σ.

πηγή: www.sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: