ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.10

Πληροφόρηση από το Βήμα : η Ρουμανία κινδυνεύει από χρεοκοπία.


Image.ashx Ο ξεπεσμός της ελληνικής; δημοσιογραφίας, εκδοτικής και μη, εκπλήσσει. Όχι γιατί δεν ειναι γνωστός. Αλλά γιατί δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα. Ούτε αυτά της κοσμιότητας, ούτε αυτά της γελοιότητας. Από το σημερινό Βήμα της Τετάρτης 7 Ιουλίου διαβάζουμε την παρακάτω είδηση.

Ρουμανία: μία από τις δέκα χώρες με τις περισσότερες πιθανότητες για χρεοκοπία

H Ρουμανία εντάσσεται στη λίστα με τις δέκα χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα χρεοκοπίας, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρία Credit Market Analysis (CMA). Οι επενδυτές εκτιμούν ότι παρουσιάζει μεγαλύτερη πιθανότητα χρεοκοπίας και από τη Λετονία και από τη Βουλγαρία, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές στη λίστα των δέκα χωρών. Η Ρουμανία κατατάσσεται στην τρίτη θέση στις χώρες της Ευρώπης, με ασφάλιστρο κινδύνου έναντι πτώχευσης (CDS) στις 412.8 μονάδες βάσης.

Αυτό και μόνο!

Από περιέργεια, απλός αναγνώστης, μπήκα στο Ιντερνέτ να δω ποια ειναι αυτη η Credit Market Analysis και τι λέει. Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια, μόνο το όνομα της εταιρείας οδηγεί στο site της (http://www.cmavision.com/). Και εκεί μπορεί κανείς να δει άμεσα και να κατεβάσει την σχετική αναφορά της εταιρείας που εκδίδει κάθε τρίμηνο μια κατάσταση του ρίσκου κάθε εθνικού χρέους στο κόσμο. Ο σχετικός πίνακας που δείχνει τις 10 πιο επικίνδυνες χώρες από την άποψη του ρίσκου χρεωκοπίας για το δεύτερο τρίμηνο του 2010 (Απρίλιος-Ιούνιος) ειναι ο παρακάτω.

image

Στον οποίο φαίνεται οτι η Ρουμανία μπήκε στον πίνακα στην 8η θέση και η Ελλάδα πέρασε στην δεύτερη πιο επικίνδυνη θέση από την ενάτη που ήταν. Το σχόλιο έξαλλου της εταιρείας ειναι το εξής : “ Η χειροτέρευση της κατάστασης της Ελλάδας ειναι το βασικό σημείο του τριμήνου στις αγορές δημοσίου χρέους, πράγμα που αντανακλάται από την υποβάθμιση επτά θέσεων από την ενάτη στην δεύτερη ακριβώς μετά την Βενεζουέλα”.

Τι να πει κανείς ; Την Ρουμανία είδε ο συντάκτης της σοβαρής εφημερίδας ; Λάθος ; δεν γίνεται…

Συγχαρητήρια στο σοβαρό φύλλο, Μπράβο.

sxolio

Δεν υπάρχουν σχόλια: