ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.10

Ο Τσολάκογλου ως μέτρο σύγκρισης.

Στο citypress-gr βρίσκουμε την παρακάτω ανάρτηση

Η Κυβέρνηση Τσολάκογλου φροντίσε για σένα…

=============================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η Κυβέρνηση είναι του Παπανδρέου εκλεγμένου πρωθυπουργού και εξόχου μέλλους μιας εκ των 2-3 οικογενειών που χρεοκόπησαν την χώρα και στην συνέχεια φόρεσαν την προβιά του εθνοσωτήρα και βάλθηκαν να την σώσουν από το φαύλο κράτος που δημιούργησαν .

Ουδεμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ ή την βάση του. Ουδεμία σχέση με τα στελέχη του ουδεμία σχέση με τον Ελληνικό λαό. Ουδεμία σχέση με τον Τσολάκογλου. Απλά μια οικογένεια και οι οπαδοί της οι οποίοι κορόιδεψαν ένα έθνος από την μια και ένας ευκολόπιστος λαός χωρίς χειραφέτηση που πιστεύει σε παραμύθια από την άλλη.

Προσθέστε σε αυτά την Υστέρηση της Ελληνικής κοινωνίας και τα νιάτα του 1981 δηλ: σημερινοί 50-60αρηδες πολιτικά ενεργοί και δραστήριοι που ψήφισαν με το συναίσθημα. Ενας κόσμος που έχει ανάγκη να γυρίσει πίσω στο βατό και κατανοητό διπολικό και απλοϊκό νεανικό 1981 με την κακή δεξιά και την κυνηγημένη κακομοίρα αριστερά.

Βάλτε σε αυτά έναν πολιτικό απατεώνα που υποσχέθηκε στο συνέδριο Αριστερή στροφή και γενικώς τα πάντα στους πάντες για να γίνει πρωθυπουργός και να αποδείξει το όνομα του.

Ο τσολάκογλου κύριοι είναι από μια άλλη εποχή, όμως εισβάλει στην εποχή μας για να γίνει μέτρο σύγκρισης και εργαλείο κατανόησης μιας προδοσίας που νιώθει όλο το έθνος ανεξάρτητα ιδεολογικής ή κομματικής προέλευσης.

Και περισσότερο από όλους οι ΠΑΣΟΚΟΙ που περιφέρονται έκθετοι στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: