ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.10

Προετοιμάζεται σκηνικό στο Κυπριακό για να «στριμωχτεί» η Λευκωσία


Ο «Φιλελεύθερος», εφημερίδα της Κύπρου, υπό τον τίτλο «Έρχεται τσουνάμι πιέσεων», αναφέρει ότι σκηνικό ασφυκτικών πιέσεων στήνουν στο Κυπριακό οι εν δυνάμει μεσολαβητές σε μια προσπάθεια να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν θέσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζονται κινήσεις και ενέργειες για να «στριμωχτεί» η Λευκωσία και να βρεθεί από το Φθινόπωρο στη γωνία και μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα.

Πρώτον, είναι προφανές ότι μέχρι το τέλος του χρόνου που έχει καθορισθεί το χρονοδιάγραμμα για το «τέλος του παιχνιδιού», θα υπάρξουν κινήσεις, οι οποίες θα καταστήσουν αναπόφευκτη την πορεία που έχει σχεδιασθεί.

Η εν εξελίξει διαδικασία δεν θα προχωρά και στον ορίζοντα θα συντηρείται εκβιαστικά το απευθείας εμπόριο.

Στόχος θα είναι η συζήτηση των διαφορών σε διεθνή διάσκεψη με εναλλακτική πορεία την υιοθέτηση του απευθείας εμπορίου και η αναβάθμιση του ψευδοκράτους.

Την ίδια ώρα, τα Ηνωμένα Έθνη επιδιώκουν από τώρα να αναλάβουν μιας μορφής επιδιαιτητικό ρόλο.

Δεύτερον, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία φαίνεται να μην προχωρεί.


Οι θέσεις που κατέθεσε η τουρκική πλευρά στο περιουσιακό προδικάζει αδιέξοδο. Συζητούν εν πολλοίς τις αποζημιώσεις, τις οποίες επιχειρούν να εκμηδενίζουν διά των κριτηρίων που υιοθετεί και η λεγόμενη επιτροπή των κατεχομένων.

Η μη πρόοδος ενισχύει τις κινήσεις για ενεργοποίηση του «σχεδίου Β», δηλαδή της διεθνούς διάσκεψης.

Τρίτον, δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο. Όπως συναφώς προκύπτει από τις ενέργειες της, φλερτάρει με θερμό επεισόδιο δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά της Αθήνας.


Πάντως, όπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις πολιτικών δυνάμεων, υπάρχουν περιθώρια αποτροπής των σχεδιασμών αυτών, που είναι ορατοί από τη Λευκωσία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: