ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.10

Διαμαρτυρία Συντονιστικής Επιτροπής Κινητοποίησης Στρατού Ξηράς προς τον ΑΝΥΕΘΑ

Έξαλλοι οι ε.α Αξκοί και Υπξκοί για την απαξιωτική στάση του Μπεγλίτη σήμερα στη ΝΕΤ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,
Η Συντονιστική Επιτροπή Κινητοποίησης Στελεχών Στρατού καταγγέλλει έντονα το απαράδεκτα, ειρωνικό , αλαζονικό , απαξιωτικό και εκδικητικό ύφος το οποίο ο αναπληρωτής υπουργός εθνικής άμυνας κ. Μπεγλίτης χρησιμοποίησε για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μιλώντας σήμερα (7/7) στην εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωϊνή Ενημέρωση» με θέμα το ασφαλιστικό των « ενστόλων».
Φαίνεται ότι ο κ. Μπεγλίτης έχει ενοχληθεί από την καθολική εκτίμηση με την οποία ο ελληνικός λαός περιβάλλει τις ένοπλες δυνάμεις σε αντίθεση με τους πολιτικούς.
Aποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, υπουργός σε υπουργείο στο οποίο οι εργαζόμενοι μόνο προβλήματα δεν δημιουργούν και συνειδητοποιημένα εκτελούν τις υποχρεώσεις τους και του επιλύουν όλα τα θέματα, να μην έχει ακόμη, μετά από 9 μήνες υπουργίας, αισθανθεί σε τι υπουργείο ανήκει, και με ποίου είδους προσφορά προσωπικό έχει να κάνει όταν μόνο απαξιωτικά αναφέρεται για το προσωπικό που προΐσταται χωρίς να αναγνωρίζει κανενός είδους προσφορά . Ξέχασε αυτά που έλεγε ο ίδιος στη βουλή πριν μερικούς μήνες ως αντιπολίτευση μαζί με τους επερετώντες «σντρόφους» του. Τι έχει να πει για την προσφορά των 9-10 ετών υπηρεσιών που επιβαρύνεται το κάθε στέλεχος χωρίς να αμοίβεται , τις 13-20 μεταθέσεις τις οποίες υφίσταται, τις συνθήκες διαβίωσης που ζει αυτός και η οικογένειά του σε συνδυασμό με την οικονομική του δυσπραγία και άλλα πολλά.
Διαπιστώνεται ότι ο κ. Υπουργός στερείται του ψυχικού σθένους να πει ένα καλό λόγο για προσωπικό του οποίου προΐσταται. Να του πει κάποιος ειδικός τι θα πει ηθικό, τι λέγουν οι άλλοι υπουργοί για το προσωπικό των υπουργείων τους αλλά και τη ρήση του λαού «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο» .
Μετά λοιπόν τις σημερινές δηλώσεις, φάνηκε ξεκάθαρα η ισοπεδωτική αντίληψη με την οποία η πολιτεία αντιμετωπίζει τα στελέχη των ΕΔ το κύρος και την αξιοπρέπεια των οποίων έπρεπε να προασπίζεται. Από έναν τέτοιο πολιτικό προϊστάμενο τα ε.ε και ε.α στελέχη δεν έχουν παρά να αναμένουν την παραπέρα απαξίωση του ρόλου και της αποστολής τους.
Καλούμε τον κ. υπουργό εθνικής άμυνας να λάβει θέση για την αποκατάσταση της θηγείσας αξιοπρέπειας ΟΛΩΝ των Στελεχών.

Αθήνα ,7 Ιουλίου 2010

Η Συντονιστική Επιτροπή Κινητοποίησης Στελεχών
e-mail : synepsj@gmail.com
πηγη
=============================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Το πρόβλημα Μπεγλίτη και του κάθε πολιτικού ανεξάρτητα εάν είναι ή όχι στην εξουσία είναι ότι η πολιτική ως θεσμός έχει πλήρως απαξιωθεί στην συνείδηση των πολιτών! Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!... Ζήλιες Μπεγλίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: