ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.10

Για να μη λέγεται καρπουζανισμός η σιωπή...



Της Νεκταρίας Σπυριδάκη

"Είσαι χυδαίος και ψεύτης" φώναζε αγανακτισμένη η κ. Κανέλη στο κ. Πρωτόπαπα όντας καλεσμένοι και οι δυο στην πρωινή εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο..

Εντύπωση όμως δε μου προκάλεσαν οι χαρακτηρισμοί, αλλά η στάση του κ. Πρωτόπαπα, ο οποίος συνέχιζε να κοίτα απαθέστατος τη κάμερα που του είχαν υποδείξει..Αυτό όμως πλέον δε λέγεται προπαγάνδα, λέγεται εμπαιγμός και θράσος , γιατί το να νομίζει ότι μπορεί να κοίτα ακόμα στα μάτια τον Ελληνικό λαό, για να του τα βγάλει είναι ουτοπικό..

Από την άλλη η κ. Κανέλη ωρυόταν με τη στάση του συναδέλφου της αλλά και με τα όσα αυτός ξεστόμιζε και όταν κάποια στιγμή της ζήτησε να βάλει τελεία για να μπορεί να ακουστεί και αυτός ο δύσμοιρος, εκείνη του απήντησε πως στο χωρίο της η σιωπή λέγεται καρπουζανισμός και δε της ταιριάζει

.Ο κ Πρωτόπαπας χαμογέλασε στο σχόλιο της και έτσι έκλεισε η εκπομπή, στην διάρκεια της οποίας πολλές φορές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απείλησε πως θα αποχωρούσε.Αν όμως τον διέκρινε το θάρρος και η ευθιξία και αυτόν και την παρέα του θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από καιρό.

Στο προκείμενο τώρα, οι χαρακτηρισμοί της κ. Κανέλης προς τον κ. Πρωτόπαπα αποδόθηκαν όταν εκείνος προσπάθησε να υπεραμυνθεί των πρόσφατων μέτρων της κυβέρνησης που αφορούν στο ασφαλιστικό και στις λοιπές οικονομικές αλλαγές όπως αυτή που προσδιορίζει την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ που επί 30 και πλέον χρόνια, σύμφωνα με τον κ. Πρωτόπαπα έδινε χρήματα, μέσω προγραμμάτων, χωρίς να γίνεται δουλεία..Ενώ τώρα με το μισθό των 590 ευρώ και το νέο εργασιακό καθεστώς που θα επιτρέπει στο κάθε εργοδότη να εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο για ένα χρόνο και μετά να τον πετάει στο δρόμο, δουλεία θα γίνεται..

Και όσο θα γίνεται η δουλεία, ζητούν από τον κόσμο να κάνει υπομονή..αλλά υπομονή ζητούν οι δήμιοι οι βασανιστές.κάτσε να σου βγάλω, λένε, ακόμα ένα νύχι και συνεχίζουμε αργότερα με ότι έχει απομείνει.


Ο λαός όμως που προσπαθήσατε να κλείσετε σε ένα φέρετρο είναι ζωντανός και θα διεκδικήσει τη ζωή που του ανήκει γιατί έχει και αυτός οράματα και στόχους και ας είναι διαφορετικά από εκείνα του ρομαντικού πρωθυπουργού μαςhttp://www.youtube.com/watch?v=6TXxbyG0sQ4&feature=player_embedded και φυσικά όλα αυτά ξέρεται πως θα γίνουν.???με λεφτά!!!! http://www.youtube.com/watch?v=V3RVWA7uLmw Ξέχασε μόνο να μας πει που υπάρχουν, αλλά έπεται και συνέχεια.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: