ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.10

ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ ΘΑ ΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ "ΡΟΜΠΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ Ή ΜΙΑ ΚΑΙ "ΞΕΚΟΥΜΠΩΘΗΚΕ" ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ?

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!


Το "κύτος" έγινε Ρόμπα. Είναι σίγουρο ότι το πολιτικό παχύδερμο ούτε που θα συγκινήθηκε από την αποκάλυψη και το ξεβράκωμα του.... εδώ πούλησε τον Οτσαλάν και την ίδια του την πατρίδα θα ιδρώσει το αυτί του από τέτοιου είδους ξεβρακώματα??
Το θέμα δεν είναι όμως μόνον ο Πάγκαλος είναι και ο Πρωθυπουργός που από την ημέρα που έλαβε τα ινία της χώρας πήρε αμπάριζα τα ευρωπαϊκά και τα υπερατλαντικά σαλόνια και ξεφτίλιζε την χώρα μας και τους πολίτες της ότι είναι βουτηγμένη μέσα στην διαφθορά και στις πελατειακές σχέσεις............. και αυτός όμνυε υποσχέσεις αποφασιστικότητας ως ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ότι ήρθε να βάλει τάξη και τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να καθαρίσει τον πολιτικό κόπρο.

Είμαστε περίεργοι να δούμε την αντίδραση του αμερικανοτραφούς πρωθυπουργού που βέβαια προς το παρόν αλλά και αγωνιωδώς καταπιάνεται με το εσωκομματικό του εν δυνάμει watergate ενόψει ψήφισης της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού και εργασιακού νομοσχεδίου.
Που χρόνος για να ασχοληθεί με τις πολιτικές αλητείες Πάγκαλου οι οποίες βέβαια ανταποκρίνονται στο νέο ύφος ΠΑΣΟΚ και του Αρχηγού του.

ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ!!!!!............... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι καθεστε και λετε και γραφετε ρε παιδια για το παχυδερμο διαφορα και δεν αναφερεστε στην ουσια....
Οταν αυτο το παχυδερμο παρεδωσε στους δημιους τον Οτσαλαν πηρε απο τους Αμερικανους μια ταυτοτητα που με αυτην μπορει να κανει οτι θελει και οποτε θελει....Στην ουσια αυτος κυβερναει την Ελλαδα ....Σε ολα τα τριτικοσμικα κρατη οι Αμερικανοι δηνουν σε καποιον που απεδειξε οτι ειναι δικος τους απο μια τετοια ταυτοτητα ....
Εαν δεν ηταν οργανικα ασθενης ( Παχυδεμια ),μαλλον θα ηταν πρωθυπουργος πασων των Ελληνων....

Ανώνυμος είπε...

I visit eѵеry day a few web sites аnd blogs tο
геad агtiсlеs, excеρt
this webpage proviԁeѕ feаture
bаsеd writіng.

Feеl fгee to surf to my web-sitе - cars scrapped for cash