ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.10

Η δουλειά έγινε και πλέον πάμε για «εκλογές εναντίον του ΓΑΠ».

Γιάννης Παπαϊωάννου

Εκτίμηση…

Με την ψήφιση του ασφαλιστικού και την αναμενόμενη ψήφιση του εργασιακού αλλά και το πετσόκομμα των δώρων Χριστουγέννων Πάσχα και του επιδόματος άδειας, με την μείωση των αποζημιώσεων σε απολύσεις με την αύξηση του ορίου απολύσεων και την αύξησή των Φόρων, τελειώνει η δουλειά που περίμεναν οι αγορές από τον ΓΑΠ να κάνει.

Η πρωθυπουργία του η ασχετοσύνη του και ο δαρβινισμός του καπιταλισμού (και όλα όσα έχουμε πει) τον οδήγησαν άβουλο σε συνδιαλλαγή με τις αγορές και στο μονόδρομο εξυπηρέτησης τους μέσω της τυφλής υπακοής σε αυτές. Η υποταγή είναι τόσο πλήρης και το άτομο τόσο κατώτερο της περιστάσεως, τόσο μη πολιτικός και τόσο αδαές, που δεν κατάλαβε προφανέστατες παγίδες. Τον έπεισαν ακόμη και για τον άμεσο χρόνο εκτέλεσης των εντολών τους αυτό που ονομάζεται κατ ευφημισμόν από την κυβέρνηση του «εμπροσθοβαρές» μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.

Τώρα η δουλειά τελειώνει και από εδώ και πέρα θα μετράμε αντιδράσεις και θύματα. Το φθινόπωρο και ο χρόνος θα δείξουν την έντονη εχθρότητα μεταξύ Κυβέρνησης και Λάου. Τόσο το 2011 όσο και το 2012 υπάρχουν μέτρα. Ο επόμενος χειμώνας της φτώχιας και της ακριβείας θα εξοργίσει τους πάντες . Τα ΜΜΕ που σήμερα σιγοντάρουν αύριο θα τον κρεμάσουν επιβεβαιώνοντας τον ρόλο τους στην “Δημοκρατία”.

Το αργότερο τον επόμενο Ιούνιο θα έχουμε «εκλογές εναντίον του». Αυτό το «εναντίον του» θα είναι και το διακύβευμα. Μοναδικός στόχος των αγορών θα είναι η ομαλή εξέλιξη του μνημονίου από τον επόμενο πρωθυπουργό. Μοναδικός στόχος των ελλήνων θα είναι «να φύγει αυτός» και δεύτερος -κάπως μακρινός- η έξοδος από το μνημόνιο. Προεκλογική υπόσχεση “θα είναι η μείωσή των φορών και η πάταξη της ακρίβειας”. Ο ΓΑΠ θα μιλά για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

Τι άλλο θέλετε να πω λίστες υποψηφίων;

Τυχών πρωτοβουλίες του ΓΑΠ για πρόωρες εκλογές θα απαγορευτούν δια ροπάλου. Από τον ίδιο «όλα τα λεφτά» θα ριχτούν στις περιφερειακές εκλογές με σκοπό να καταστήσει απαγορευτική την διενέργεια «εθνικών εκλογών εναντίων του» για ένα διάστημα πέραν του 18μηνου από τις προηγούμενες . Ο Χάρτης την βραδιά των εκλογών θα έχει πολιτικό χρώμα και θα δείξει πολλά… ίσως και όλα.

Ο ίδιος για την ώρα συνεχίζει αδαής, αθώος και άσχετος να εκτιμά ότι ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα λειτουργούν υπέρ του. Όμως μιλάμε για τα αποτελέσματα από την έλευση του ΔΝΤ και άρα κάτι τέτοιο είναι απολύτως απίθανο.

Η μοναδική σωτηρία του θα ήταν εξ αρχής να διαπραγματευτεί προεκλογικά αλλιώς την κατάσταση της χώρας με τον Λαό και οπωσδήποτε να μην οδηγηθούμε εδώ. Από ένα σημείο και μετά όμως όλα έγιναν μονόδρομος. Την ίδια στιγμή η επένδυση στον ΓΑΠ από το «επικοινωνιακό» της κυβέρνησης τον καθίστα πανεύκολο θύμα καθώς θα γυρίζει μπούμερανγκ και θα καταστρέφει το σύμπαν. Αν αρχίσει -που θα αρχίσει- να χτυπιέται ο ΓΑΠ δεν θα μείνει τίποτα όρθιο από το ΠΑΣΟΚ και ίσως ούτε το ΠΑΣΟΚ το ίδιο . Η Επικοινωνία (δηλ: ΜΜΕ) πρέπει να ταυτιστεί με τον Λαό για να επιβιώσει και θα το κάνει όπως έγινε κάθε φορά ως τώρα.

Ο στόχος που έχει τεθεί διεθνώς για την χώρα μας είναι πλέον η εξυπηρέτηση του μνημονίου για να μην χάσουν οι ξένοι τα λεφτά τους. Αυτός ο στόχος εξυπηρετείται από τον ΓΑΠ πλήρως. Αν αρχίσει ο ΓΑΠ να «καίει λάδια» θα προωθηθεί ο επόμενος για να κάνει αυτή την δουλειά. Μια δουλειά για την οποία η ματαιοδοξία ήδη οδηγεί κάποιους να θέλουν να την κάνουν.

Και όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Μια σημείωση όμως για την ιστορία και τους παρατηρητικούς ερευνητές της. Ο ΓΑΠ είναι ένας πρωθυπουργός που εκτελεί θέλοντας και μη ένα προγεγραμμένο σενάριο με βήματα παύσεις και χορογραφία. Το εκτελεί με απόλυτη καθαρότητα και σαφήνεια. Αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τόσο φανερά στο ΠΑΣΟΚ καθώς στην ΝΔ συνέβη ήδη επί Καραμανλή. Όλο αυτό όμως μας περιγράφει ίσως και το φαινότυπο ενός επόμενου υποψηφίου πρωθυπουργού άλλα και μια πορεία για την χώρα μας για την οποία αν μη τι άλλο θα πρέπει να συζητήσουμε.

Θα πρέπει να συζητήσουμε εάν θέλουμε ηγέτες διεθνώς χμ… «πρωθυπουργίσιμους» η εθνική ανεξαρτησία, αυτόνομη πορεία, σοσιαλισμό ανεξαρτησία η ακόμη και Λιβύη- οποίηση της Χώρας μας άμα λάχει.

Well…

====

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "Εναντίον του ΓΑΠ".....???? Μόνον???

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΤΟΙΟΥΤΩΝ" ΠΑΣΟΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ "ΤΣΑΤΣΑΔΩΝ" ΠΑΣΟΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΩΝ ....... που ψηφισαν την καταδίκη και την κατοχή της χώρας!!!!.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!!!!

Δεν έχουμε ανάγκη πλέον από άβουλα κομματικά πειθήνια όργανα του κάθε πικραμένου και δήθεν οραματιστή Αρχηγού που το όραμα του περιορίζεται στο γεωγραφικό πλάτος και μήκος του υπνοδωματίου του . Φτάνει πια ..... Άπαντες μηδενός εξαιρουμένου είναι συνένοχοι στο έγκλημα ΠΟΥ ΤΕΛΈΣΘΗΚΕ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΓΑΠ!!!! Πολιτικοί με ανύπαρκτο σθένος και πολιτική συνείδηση αποτελούν τον συρφετό του σημερινού κοινοβουλευτικού ΠΑΣΟΚ !!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!! ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΊΣΟΥΜΕ!!! ΟΙ "ΠΑΡΕΕΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ !! ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΑΖΕΙ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: