ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.10

Μέρισμα του ΜΤΣ τέλος!! Οι Στραταίοι ανάστατοι!!

Ανάστατοι οι απόστρατοι του στρατού ξηράς από τη μη καταβολή του μερίσματος.Βροχή τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα στα οποία εξαγριωμένοι απειλούν "Θεούς και Δαίμονες"!

Φωτιά τα e mail και τα μηνύματα από εξαγριωμένους στρατιωτικούς οι οποίοι μετά τη μη καταβολή του επιδόματος αδείας βλέπουν να μην τους καταβάλλεται και το μέρισμα.
Μερικά από τα e mail που λάβαμε:
"..ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ"
"..μας έστειλαν πριν 3 μήνες άν θέλουμε να πάρουμε όλο το δικαιούμενο για το βαθμό μας επίδομα ΜΤΣ, να το δηλώσουμε για να μας κάνουν τις ανάλογες κρατήσεις και τώρα ξαφνικά ...πάπαλαα..."
..'ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.."
Να φαντασθείτε ότι πριν από 3 εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ στο πολεμικό μουσείο είχε αναφέρει ότι είχε διαβεβαιώσεις από τον υπουργό και τον Α/ΓΕΣ για κανονική καταβολή του μερίσματος! Τόση κοροϊδία! πηγη

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΤΣ....... ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ???? ΜΗΠΩΣ ΥΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ????


Δεν υπάρχουν σχόλια: