ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.7.10

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ?


Άφαντα και σήμερα φυσικά , τα αγαπημένα μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αν και το όνομα δεν ανταποκρίνεται.

Καλύτερα ταιριάζει το όνομα, Μας Μοιράζουν Εκατομμύρια, για να Μεταδίδουμε Μαλακισμένες Ειδήσεις, με στόχο την Μαζική Μώρα των Ελλήνων.Σήμερα που πρέπει να «σταθούν»στο πλευρό των πασχόντων της Ελληνικής κοινωνίας, με την κάμερα και την γραφίδα, συμπαραστέκονται δια της απουσίας τους ή μάλλον δια της «Απεργίας τους».
Σήμερα που υπάρχει ουσιαστική και εποικοδομητική ενημέρωση ,σήμερα που θα έπρεπε να υπάρχει «ζωντανή» αναμετάδοση των συλλαλητηρίων, σήμερα διαμαρτύρονται οι «λαοπρόβλητοι» δημοσιογράφοι.
Ούτε ελάχιστο φιλότιμο για τους ευεργέτες τους, εμάς δηλαδή που τόσα χρόνια τους αγαπήσαμε, τους θεωρήσαμε δικά μας παιδιά, και τους εκχωρήσαμε το ύψιστο δικαίωμα να μιλάνε για μας.
Αντιθέτως αυτοί οι ουτιδανοί, τα καταχράστηκαν όλα, και μας προσέφεραν ένα και μοναδικό καλό. Μας άνοιξαν τα μάτια και καταλάβαμε τι φίδι φαρμακερό κρύβαμε στον κόρφο μας. Εξ ίσου παρόμοιο φίδι φαρμακερό, και θανατηφόρο είναι και το άλλο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας … οι πολιτικοί.
Ποιοί πολιτικοί; Εκείνοι που ενώ δεν θέλουν εκβιαστικά τούς ψηφίζει ο λαός.
Σήμερα λοιπόν που έπρεπε να «προμοτάρουν»τις κινητοποιήσεις, με στόχο να ενισχύσουν την δύναμη τους και την φωνή τους, σήμερα διάλεξαν να απεργήσουν για τα δικαιώματά τους. Πόσο μεγάλη θα πρέπει να είναι ή ανάγκη τους, όταν ακόμη και αυτοί οι επώνυμοι, και οι «χλιδάτοι» με τα, επώνυμα και «χλιδάτα» περιουσιακά τους στοιχεία, «αγωνίζονται» για το «ασφαλιστικό» τους.Παράλληλα βοηθάνε και τους φίλους και συνεργάτες τους πολιτικούς, να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο τους. Θα απορείτε γιατί μέσα στην λίστα των εχθρών του συνόλου δεν βάζω τα ισχυρά οικονομικά κέντρα.
Τα δικαιολογώ απολύτως….την ευθύνη την έχει εκείνος που εξαγοράζεται!!!Αν δεν ήταν «προς εξαγορά», τα χρήματα του «εντολέα» θα ήταν «κάλπικα»!!
Άσε που την κατακραυγή την εισπράττει πάντα όποιος εξαγοράζεται.
«Πουτάνα» λέμε την «επι χρήμασι εκδιδόμενη», αλλά δεν υπάρχει βρισιά για αυτόν που πληρώνει,.
Όταν με τον ιδρώτα και την τίμια τους εργασία, οι περισσότεροι έγιναν εκδότες, πώς να τους στερήσει ο «καλοπερασάκιας» λαός το δικαίωμα να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδία τους.
Εμείς οι συνηθισμένοι άνθρωποι, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την προπαγάνδα που μας κάνετε δεκαετίες.
Εμείς οι συνηθισμένοι άνθρωποι θέλουμε να σας δηλώσουμε πώς δεν χρειάζεται να κουραζόσαστε άλλο για μας.
Πηγαίνετε στα σπίτια σας να ξεκουραστείτε δεν έχετε πια ούτε αναγνώστες ούτε θεατές.
Μόνοι σας θα τα λέτε ….μόνοι σας θα τα ακούτε!
[ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ] στις 6:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: