ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.7.10

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ! ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΨΕΥΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

Ο Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΝ!!!

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ !!!

ΚΑΤΆΓΓΕΙΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!

ΕΓΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΩΣ "ΠΑΡΕΑ" ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΕ!!! ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ...........
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ........... ΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΤΕΛΟΣ Ο Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .... ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ Κ. ΛΌΒΕΡΔΟ ΕΙΠΕ
" Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ..... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΦΘΟΡΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 5 ΕΤΩΝ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ .. Η "ΠΑΡΕΑ" ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟ "ΒΑΘΥ" ΠΑΣΟΚ ..... ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"



Δεν υπάρχουν σχόλια: