ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.10

Χατζηγάκης ο.ροζ


Εκ Τρικάλων ορμώμενος βρέθηκε στην Αθήνα. Σπουδές εντός και εκτός και σε όλα μέσα ο κ. Χατζηγάκης. Λίγη Αγγλία και Γαλλία, και να σου, έτοιμος για την πολιτική. Σε ποια παράταξη ταιριάζει η «ιδεολογία» και το ταπεραμέντο του; Στη δεξιά! Με τα όλα της. Κι αν διανύεις το σωτήριον έτος 1977 που και οι πέτρες θα βγαίναν' βουλευτές, ως υποψήφιες της Ν.Δ., η πολιτική εμπλουτίστηκε με έναν ακόμη «ιδεολόγο».

ΑΠΟ 'κει και πέρα ανοίγουν οι πύλες. Μένει πλέον στη Εκάλη ο κύριος.Υπουργός. Κρεμάει τα τρικαλινά τσαρούχια του πίσω απ' την πόρτα με το «χρυσό» πόμολο, σκαλίζει τον κήπο για γεωργική εμπειρία (για αργότερα που θα γίνει υπουργός Γεωργίας) και αλλάζει συνήθειες. Το επιβάλλουν οι γνωριμίες, το πρωτόκολλο, ο νέος τρόπος ζωή και η πολιτική ανέλιξη που προϋποθέτει φιλίες, «φιλίες» και ερείσματα.

ΤΑ πράγματα κύλησαν όπως το πρόβλεπαν οι «προδιαγραφές» στην μεταχουντική Ελλάδα και ο παραπάνω κύριος βρέθηκε σε εναλλασσόμενους υπουργικούς θώκους. Από «βοηθός» επί της Εθνικής Οικονομίας (μπρρρρ.), για να καταλήξει στο Γεωργικής Ανάπτυξης. Νωρίτερα, βέβαια, έδωσε τον «αγώνα» του. Καβάλησε το τρακτέρ ως συνοδηγός του αγρότη σε μια μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών, επί ΠΑΣΟΚ. Ως νεάζων, με το καρό πουλόβερ, ύφος αγωνιστή και ανυποχώρητου επαναστάτη. Αμέσως μετά, ήρθαν στα πράγματα οι «σεμνοί και ταπεινοί» και ο κ. Χατζηγάκης έγινε υπουργός. Αρνήθηκε την παραπάνω συμμετοχή του και οι δημοσιογράφοι του' τριψαν στη μούρη το σχετικό βίντεο. Ε, και;

ΒΛΕΠΕΙ τα χρόνια να περνούν. Χρειάζεται «ανανέωση». Αυτός και η παρέα του. Τσιφλίκι τους η Ελλάδα, λάφυρο το Υπουργείο του, υπάρχουν φίλοι, δεν υπάρχει έλεγχος και το «πόθεν έσχες» είναι στα μυαλά ευφάνταστων και αισιόδοξων. Οι «εργαζόμενες» των ροζ τηλεφώνων περιμένουν. Το ταμείο είναι συν (με δανεικά), γιατί να μην νιώσει η παρέα ευχάριστα; Του' δωσαν και κατάλαβε. Είκοσι (20) εκατομμύρια ευρώ σε ροζ τηλέφωνα στο Υπουργείο του!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ στη Γερμανία (για λίγες μέρες). Έσπευσα για την «Bild Zeitung». Η φωτο του Χατζηγάκη και το σκάνδαλο. Ξανά ρεζίλι. Διεθνώς. Χωρίς να πληρώσει ο κύριος (απ' τους πιο μισητούς πολιτικούς).

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: