ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.10

Επιλογή ήττας...


Του Nίκου Αναγνώστου

Μετά τις αρνήσεις πολλών σημαινόντων στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Έξαρχος, Χατζημιχάλης, Νασιώκας, Ζήση) και στη Θεσσαλία για να παλέψουν με αξιώσεις για την περιφέρεια κόντρα στην δυνατή υποψηφιότητα του κ. Αγοραστού από τη ΝΔ, οι εκλέκτορες της Ιπποκράτους αναγκαστικά επέλεξαν τελικώς τον νυν Νομάρχη Μαγνησίας, κ. Παπατόλια.

Μια επιλογή που πολλοί -ακόμα και από το χώρο του ΠΑΣΟΚ- χαρακτηρίζουν ως "επιλογή ήττας" καθώς ο τελικός υποψήφιος υπολείπεται κατά πολύ στις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ και δεν φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης όλων των τοπικών του κυβερνώντος κόμματος στην ευρύτερη περιοχή. Μια αναγκαστική επιλογή που φέρνει το ΠΑΣΟΚ αντιμέτωπο με μια συντριβή, ίσως και από τον πρώτο γύρο αν τελικά δεν θέσει υποψηφιότητα ο κ. Γαρουφαλιάς από το ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος δεν έχει την στήριξη του τοπικού βουλευτή του κόμματος, κ. Ροντούλη και έτσι ο κ. Αγοραστός μοιάζει ακλόνητο φαβορί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: