ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Δεινόν προς Ανδρέα Παπανδρέου λακτίζειν

Πέρασαν 17 χρόνια από την αναχώρηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ακόμα και σήμερα, πρωταγωνιστές της συμφοράς που επακολούθησε και επίδοξοι επίγονοί τους, ασχολούνται μαζί του. Προσπαθούν να μειώσουν..
το μέγεθος που δεν άντεξαν. Μέχρι να του φορτώσουν τα δικά τους πολλά, κακά έργα. Ματαιοπονούν.
Τα πρόσωπα αυτά κοιτάνε πια μόνο πίσω και στραβά. Ομολογώντας, στην πραγματικότητα, ότι έχουν τελειώσει. Δεν έχουμε λόγο να τους παρακολουθήσουμε. Θέλουμε και μπορούμε να πάμε μπροστά, διαφορετικά και καλύτερα. Είμαστε σε θέση να περιφρουρήσουμε την προσπάθειά μας αυτή από κάθε απόπειρα παρεμπόδισής της. Στηριγμένοι στις πολιτικές παρακαταθήκες του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου. Αντλώντας από αυτήν - ανάμεσα σε τόσα - την ομιλία του για τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος που μας φόρτωσαν άλλοι, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον εκλογικό θρίαμβο του 1993.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: