ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.14

Κατάληψη του ΑΔΜΗΕ


Σε Κατάληψη των κεντρικών γραφείων του ΑΔΜΗΕ στο Ροσινιολ έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ,   αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για την Πώληση του ΑΔΜΗΕ! 

Αποκλεισμένα από εργαζόμενους μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας είναι αυτή την ώρα τα δυο κέντρα μεταφοράς της χώρας στον Άγιο Στέφανο και στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχουν καταλάβει από τις 5 τα ξημερώματα.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το σχέδιο αποκρατικοποίησης του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), θυγατρικής της ΔΕΗ που ελέγχει το δίκτυο μεταφοράς.
Αυτή τη στιγμή τα δυο κέντρα στέλνουν ενέργεια με το προσωπικό της νυχτερινής βάρδιας, καθώς δεν επιτρέπεται στην πρωινή βάρδια να μπει να εργαστεί.
Το επίμαχο νομοσχέδιο αποκρατικοποίησης προβλέπει την πώληση του 66% των μετοχών της του ΑΔΜΗΕ.

o-dromos


http://o-dromos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: