ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Ο Παναγιωτακόπουλος (ξανα)πήρε τ’ όπλο του...Ο Γιώργος Πανγιωτακόπουλος με δήλωσή του πυροβολεί κατά ριπάς τη δικομματική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τη «ντίλερ» ξένων συμφερόντων. Εννοείται ότι από τα ...σκάγια του πέφτουν πάνω αρχικά στον...

Αντώνη Σαμαρά και έπειτα στους Βενιζέλο και Στουρνάρα.

Η δήλωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου:

«Η εικόνα ενός Πρωθυπουργού – ντίλερ, που στρώνει κόκκινο χαλί σε επενδυτές, δε διαφέρει από εκείνη ενός ιδιοκτήτη σπιτιού που κρεμά το πωλητήριο έξω από αυτό.

Με τη μόνη διαφορά ότι ο πρώτος δεν είναι ιδιοκτήτης της χώρας, δεν του ανήκει το παραμικρό και δεν δικαιούται να το κάνει.

Αλλά τί θα περίμενε κανείς από την τραγική Κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Στουρνάρα;

Το “success story” αποδείχθηκε ένα φθηνό ανέκδοτο. Το πρόσφατο «Βατερλό» του Υπ. Οικονομικών στο Eurogroup κατέδειξε πως τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος και προόδου της οικονομίας αποτελούν ανέκδοτο ακόμη και για τους Ευρωπαίους εντολείς του.

Το χρέος συνεχίζει να αυξάνεται, η κοινωνία συνεχίζει να στύβεται από την υπερφορολόγηση και την άκρατη λιτότητα, οι εργαζόμενοι, είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζουν να μετρούν μειώσεις στους μισθούς τους και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις φορολογικές απαιτήσεις, οι συνταξιούχοι βρίσκονται μπροστά σε νέες μειώσεις των συντάξεων τους.

Η ανεργία συνεχίζει να καταγράφει ποσοστά ρεκόρ, παρά τις προσπάθειες Σαμαρά να καλλιεργήσει προσδοκίες και να υποσχεθεί θέσεις εργασίας.

Η ανάπτυξη ακόμα να στρίψει στη γωνία και η χώρα αντί να … απογειωθεί, βυθίζεται στα αδιέξοδα μιας αποτυχημένης και επικίνδυνης πολιτικής διαχείρισης.

Οι μεγαλεπήβολοι σχεδιασμοί της «τρόικα εσωτερικού» (Σαμαράς – Βενιζέλος – Στουρνάρας) πήγαν περίπατο και η αγωνία για το τί της επιφυλάσσει το αύριο δεν κρύβεται πλέον.

Οι φωστήρες της συγκυβέρνησης, προφανώς, αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το τελευταίο τους σχέδιο: Εκποίηση των πάντων, γενικό ξεπούλημα της χώρας και των πλουτοπαραγωγικών της πηγών.

Ο νεοφιλελευθερισμός σε όλο του το μεγαλείο…

Αδιαφορώντας για τις καταστροφικές επιπτώσεις, που αυτή η πολιτική τους, θα έχει.

Στο σφυρί: αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι και ο εθνικός μας πλούτος.

Οριστική και αμετάκλητη υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας.

Τώρα που το κυβερνητικό συνοθύλευμα καταρρέει, τώρα γίνεται πιο επικίνδυνο από ποτέ.

Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες και δεν πρόκειται να ξεχαστούν απο το λαό.

Η χώρα δεν πωλείται!».


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: