ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.14

WSJ: Μυστική συνάντηση τρόικας, Γαλλίας, Γερμανίας για την Ελλάδα

Μυστική συνάντηση, όπου συζητήθηκαν οι ανησυχίες για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο περιθώριο του Eurogroup, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της.



Στη συνάντηση δεν προσκλήθηκε ο... Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος την ίδια ώρα ενημέρωνε τους δημοσιογράφους, αναφέρει η συντάκτης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, υψηλόβαθμα στελέχη από την Ευρωζώνη και οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας, όπως αναφέρει η Wall Street Journal, επικαλούμενη άτομα με άμεση γνώση της κατάστασης. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ο οποίος ενημέρωνε τους δημοσιογράφους στο ίδιο κτίριο, δεν είχε προσκληθεί.

Αντικείμενο των συζητήσεων, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν η αντιμετώπιση δύο ζητημάτων «που απειλούν να εκτροχιάσουν την ευαίσθητη οικονομική ανάκαμψης της Ελλάδας και της Ευρωζώνης»: Πως να πείσουν την ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει στην εφαρμογή των αντιλαικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, καθώς και πώς θα εξεβρεθούν οι πρόσθετοι πόροι που χρειάζονται για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού το δεύτερο εξάμηνο του 2014, το οποίο εκτιμάται σε 5-6 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, η συνάντηση ήταν χωρίς αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Οι ανησυχίες αυξάνονται γιατί η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει τον Μάιο ομόλογα ύψους 11 δισ. ευρώ, καταλήγει το δημοσίευμα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: