ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.14

Ξεπουλάει τα δίκτυα που στο Ζάππειο ήταν «απαραίτητα»


«Το κυβερνητικό σχέδιο για πώληση του 17% της ΔΕΗ είναι πέρα για πέρα λάθος. Δείχνει μόνον τι; Ταμειακό πανικό. Και δεν έχει καμιά σχέση με το τι σημαίνει αποκρατικοποίηση υποδομών ενέργειας και το πώς γίνεται διεθνώς».
«Τα δίκτυα διανομής και μεταφοράς, για παράδειγμα, πρέπει να παραμείνουν υπό εθνικό έλεγχο. Τα υπόλοιπα μπορούν να αποκρατικοποιηθούν».
 Θα μπορούσε σήμερα αυτά να τα λέει κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης Σαμαρά για ξεπούλημα των ενεργειακών δικτύων. Όμως αυτά τα λόγια δεν ανήκουν σε κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ούτε καν της ΔΗΜΑΡ ή του ΚΚΕ. Ανήκουν στον ίδιο τον πρωθυπουργό, και τα είπε στο περίφημο «Ζάππειο», το Μάιο του 2011.
Να που σε αυτό θα συμφωνήσουμε με τον Αντώνη Σαμαρά – τον «παλιό» Σαμαρά, βέβαια. Ότι το κυβερνητικό σχέδιο προδίδει ταμειακό πανικό. Απλά σήμερα ο πρωθυπουργός βιώνει και υποστηρίζει αυτόν τον πανικό, ενώ τότε τον στηλίτευε… 
koutipandoras.gr
Φωτογραφία: 
Αλέξανδρος Κατσής / FosPhotos

Δεν υπάρχουν σχόλια: