ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.14

Τα παράσιτα της «κεντροαριστεράς» σε νέα χιουμοριστικά επεισόδια…


Όταν τα ναυάγια και τα συντρίμμια της εκσυγχρονιστικής ελονοσίας με τα εκφυλισμένα ευρω-κομουνιστικά τους εξαπτέρυγα «στήσανε» τη νέα φάρσα της «κεντροαριστεράς», στο Θέατρο Ακροπόλ, με σπόνσορες και χορηγούς το Λαμπρακιστάν και το mega!!! Είχαμε επισημάνει στο άρθρο μας: «Το όνειδος της κεντροαριστερής φάρσας»:

«Η νέα αυτή φάρσα θα έχει την τύχη των προηγούμενων. Θα γίνει «υλικό» για τις επιθεωρήσεις και τους γελοιογράφους…
Τα πιο μελανά στίγματα του δωσιλογισμού, του αμοραλισμού, της πολιτικής αχρειότητας και ξετσιπωσιάς, είναι τόσο τυφλά από ανοησία που πιστεύουν ότι μπορούν να «ξεπλυθούν» με τέτοιου είδους αποτυχημένες εκτρώσεις και «κεντροαριστερές» φάρσες…».


Υλικό για τις επιθεωρήσεις έχει ήδη γίνει. Μια «βόλτα» στο ιντερνέτ θα σας πείσει: Έχει γεμίσει από χιουμοριστικά κείμενα για τους «58» που γίνανε «59» με την προσθήκη του Τατσόπουλου…

Πολύ εύστοχα αποτυπώνεται αυτή η ακραία γελοιότητα των παρασίτων της εξουσίας (παράσιτα που στάζουν κατά κύματα τους υδρατμούς του γλοιώδους), στο κείμενο:

«Oι 58 Κηφήνες του Κολωνακίου αναζητούν απεγνωσμένα αρχηγό... Τατσόπουλος, Μπίστης, Λάκης Γαβαλάς, Μαρία Ρεπούση, Μπάμπης Παπαδημητρίου ή καλύτερα Ανδρέας Παπαδόπουλος».
 


Ωστόσο, το προηγούμενο κείμενό μας είχε μια σοβαρή ατέλεια. Δεν αναδείξαμε ότι αυτό το «όνειδος» της «κεντροαριστερής» φάρσας συνίσταται σε τούτο: Ήταν μια «κεντροαριστερή» φάρσα των παρασίτων της κυβέρνησης των ανδρεικέλων. Δηλαδή μια φάρσα δωσίλογων ανδρεικέλων της δεξιάς κυβέρνησης με «προβιά» …κεντροαριστεράς!!!

Παράσιτα-δορυφόροι της εξουσίας και πιο συγκεκριμένα αυτής της κυβέρνησης είναι, απλώς παίξανε με δύο έννοιες: Κολλήσανε στην «κεντροδεξιά» φάρσα την ετικέτα της «κεντροαριστερής» φάρσας.

Αυτήν την εύστοχη παρατήρηση την έκανε στο σχόλιό του ο Χατζηνικολάου στο δελτίο του Σταρ, υπογραμμίζοντας και τούτο: Αυτοί της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν σ’ αυτό το σώου είναι οι ίδιοι που θέλανε να παραμείνουν στην κυβέρνηση, ερχόμενοι σε ρήξη με τον Κουβέλη.
Ολόκληρο το σχόλιο του Χατζηνικολάου, εδώ:
http://www.enikos.gr/media/210091,BINTEO-O_Nikos_Xatzhnikolaoy_gia_toys_5.html


Στο τέλος, μετά τον εκλογικό τους καταποντισμό στις ευρω-εκλογές (ονειρεύονται ότι θα κάνουν καταμέτρηση δυνάμεων…), το παιχνίδι τους θα τελειώσει και θα κολλήσουν, σαν παράσιτα που είναι, στον κορμό τους…

Σήμερα συνέχισαν …τον ηρωικό αγώνα τους από την Κηφισιά. Ήταν ο μόνος χώρος που μπορούσαν να αποφύγουν τις λεμονόκουπες…

Κολωνάκι-Κηφισιά αυτά είναι τα στέκια τους…
 
 
 
 
samaras-660_2_19Βόμβα λένε οι καλά γνωρίζοντες ότι θα σκάσει το επόμενο διάστημα -μπορεί ακόμα και στην Κ.Ο της Πέμπτης- με κορυφαίο βουλευτή της ΝΔ,...
ο οποίος ασφυκτιά το τελευταίο διάστημα και θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί. Για να ξέρετε και να σας βοηθήσουμε , ο συγκεκριμένος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετές δηλώσεις με τις οποίες φαίνονται οι... προθέσεις του
parapolitika.gr
- See more at: http://www.gkourou.com/2014/01/bomba_27.html#sthash.rBXC0hJy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: