ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.14

ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ Η ΝΔ!!!

ΚΑΡΥΔΗΣ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Δεν μιλάμε για απλό χάλι. Μιλάμε για τραγωδία. Το ότι με ορισμένους στη ΝΔ η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογική είναι λίγο πολύ γνωστό. Το ότι θα τους γελοιοποιούσε όμως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος με τον οποίο συνεργάζονται στην κυβέρνηση δεν το φανταζόμασταν ποτέ! Με...
ανακοίνωσή του πριν από λίγο ο Δ. Καρύδης, στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου αναφέρει τα εξής :
"Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία  μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η Ν.Δ. επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες.
Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου.
Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό"

 

 

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: