ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.14

Το κούρεμα με τα λόγια της Bundesbank...

Οι χώρες που απειλούνται με χρεοκοπία θα πρέπει να αντλούν έσοδα από την επιβολή ενός εφάπαξ φόρου κεφαλαίου στον ιδιωτικό πλούτο των πολιτών τους, πριν ζητήσουν βοήθεια από άλλες χώρες, αναφέρει η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας στη μηνιαία έκθεσή της.
«(Ένας φόρος κεφαλαίου) εναρμονίζεται με την αρχή της εθνικής ευθύνης, σύμφωνα με την οποία οι φορολογούμενοι είναι υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις των χωρών τους πριν ζητηθεί η αλληλεγγύη άλλων χωρών», αναφέρεται στο μηνιαίο δελτίο της Bundesbank.

Η κεντρική τράπεζα υποστηρίζει, πάντως, ότι ένας τέτοιος φόρος ενέχει σημαντικούς κινδύνους και η εφαρμογή του δεν θα είναι εύκολη. Όπως τονίζει, θα πρέπει να εξετάζεται μόνο σε απόλυτα εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα προκειμένου να αποφευχθεί μία επικείμενη αφερεγγυότητα ενός κράτους.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανέλυε το μέτρο αυτό στην έκθεση του Οκτωβρίου, σημειώνοντας ότι θα χρειαζόταν να επιβληθεί ένας φορολογικός συντελεστής περίπου 10% στον καθαρό πλούτο των νοικοκυριών για να μειωθούν τα ποσοστά χρέους 15 χωρών της Ευρωζώνης στα επίπεδα που ήταν στο τέλος του 2007.
Το γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας υπολόγισε το 2012 ότι η επιβολή ενός τέτοιου φόρου με συντελεστή 10% στη Γερμανία, μετά την προσωπική απαλλαγή ποσού 250.000 ευρώ, θα απέφερε περίπου 230 δισ. ευρώ
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια: