ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.14

«Φωτιές» άναψε δήλωση Ντόλιου


Ntolios 

Ο κ. Τόλιος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν είναι υπέρ της λογικής «πάση θυσία στην Ευρωζώνη». «Εμείς δεν θα κάνουμε θυσίες για το ευρώ», πρόσθεσε.


Στη συνέχεια, ερωτηθείς εάν μια μονομερής διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους σημάνει έξοδο από την Ευρώπη, δήλωσε ότι «δεν μας πειράζει, θα το αντιμετωπίσουμε γιατί ο ελληνικός λαός είναι στον τοίχο».


Αν οι θέσεις αυτές δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλ. Τσίπρας, οφείλει να το ξεκαθαρίσει δημοσίως και να απομακρύνει τους συνεργάτες τους.


Διαφορετικά, συνέχισε, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιεί ότι με τις απειλές κατά επενδυτών και τις θέσεις τους περί χρεωκοπίας και εξόδου από το Ευρώ, «επιχειρεί ευθέως δολιοφθορά κατά της ελληνικής οικονομίας».


Απαντώντας στον κ. Κεδίκογλου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι είναι αδιάβαστος, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεκάθαρες σχέσεις που αφορούν σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση για το χρέος με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης.


Αυτό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα γίνει στο πλαίσιο μιας σκληρής διαπραγμάτευσης, για την υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού. «Αυτά δηλαδή που δεν τολμά ούτε να ψελλίσει η ελληνική κυβέρνηση» τονίζεται.


Καλό θα ήταν ο κ. Κεδίκογλου να ενημερώσει κάποια στιγμή τον ελληνικό λαό για τις θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το χρέος, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

olympia

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: