ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Τελικά τα σπίτια τα πήρε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (και όχι οι κομμουνιστές)


Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Υπό την απειλή των προστίμων και των κατασχέσεων οι κάτοικοι της ελληνικής επαρχίας του Νότου της Ευρώπης, σπεύδουν να πληρώσουν...
τους κεφαλικούς φόρους και τα χαράτσια ως τιμωρία για την ύπαρξή τους.

Σπίτια κατάσχονται, και πλειστηριάζονται ως εγγύηση, πως οι κάτοικοι αυτού του υποτελούς κρατιδίου -πρώην έθνους- θα ανταποκριθούν στη λιτότητα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Καμία πράξη στα ακίνητα δεν επιτρέπεται πλέον (ούτε γονικές παροχές), αν οι «σκλάβοι» δεν έχουν εξοφλήσει πλήρως τους φόρους, που τους έχουν φορτωθεί με νομοθετήματα και διατάξεις ..που ψηφίζονται νύχτα. Και αν δεν μπορούν να εξοφλήσουν θα τα χαρίζουν στο κράτος για να αποφύγουν τη φυλακή και το μαστίγωμα στις πλατείες.


ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υφάρπαξαν την ψήφο, εξαπατώντας το 2012 το εκλογικό σώμα (για μία ακόμη φορά), με πρόσχημα τη σωτηρία.

Αυτό που δεν ανέφεραν, ήταν με ποιο τρόπο θα (μας) σώσουν. Και βασικά τι ακριβώς θα σώσουν. Διότι δεν είναι σωτηρία, να μεταφερθεί, η ακίνητη περιουσία από τους ιδιώτες στο κράτος. Αυτό συνιστά σωτηρία των πολιτικών έναντι των δανειστών και όχι σωτηρία των πολιτών.

Τελικά τα σπίτια τα πήρε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όχι οι κομμουνιστές. Για να σταματήσει πια και η ανόητη προπαγάνδα περί αριστερής απειλής. Η «απειλή» είναι εδώ και τα πήρε όλα. Ακίνητα και ανθρώπους.

Ας γίνει και αυτό αφίσα.. news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: