ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Ο Κουβέλης "Διώχνει" Παπαδόπουλο- Ψαριανό- Ανοίγει την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ.


Την πόρτα της εξόδου από τη ΔΗΜΑΡ στους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό, οι οποίοι έχουν στηρίξει το εγχείρημα των «58», έδειξε εμμέσως πλην σαφώς την Τετάρτη ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καλώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και κάνοντας λόγο για «προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό».

  Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς διαχώρισε την περίπτωση...
του Σπύρου Λυκούδη, ταύτισε την κίνηση των «58» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για πανικό καθώς, όπως είπε, «από τη μία καλεί τη ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία και από την άλλη την κατηγορεί για ανηθικότητα...»

Σημείωσε δε πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αναλαμβάνει το μονοπώλιο του σοσιαλισμού.

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης απάντησε θετικά με βασική προϋπόθεση την ύπαρξη συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας.

«Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι ο εύκολος μπαλαντέρ για να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης δεξιά και αριστερά» σημείωσε, σπεύδοντας ωστόσο να προσθέσει ότι δεν συμφωνεί με τον «αριστερό λαϊκισμό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι εάν η κυβέρνηση αποδεχθεί την επιβολή νέων μέτρων τότε «δεν θα αντέξει», υπογραμμίζοντας πως πλέον το μείζον ζήτημα είναι να «αλλάξει η ασκούμενη πολιτική», καθώς η λιτότητα οδηγεί την κοινωνία σε ασφυξία, με μέτρα που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά.

Ωστόσο, τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ δεν ζητά πρόωρες εκλογές.

Αναφερόμενος δε στο πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, σημείωσε πως αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «μέγεθος» ώστε να δοθούν «ανάσες στην κοινωνία».



epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: