ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.14

Μάρτιο η έγκριση της δόσης Συμφωνία με την τρόικα ως το Eurogroup του Φεβρουαρίου, έγκριση σε αυτό του Μαρτίου


Μάρτιο η έγκριση της δόσης

 Σε μία καταρχήν συμφωνία με την τρόικα έως το Eurogroup του Φεβρουαρίου προσβλέπει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ώστε η απόφαση για την έγκριση της επόμενης δόσης των δανείων να ληφθεί στο Eurogroup του Μαρτίου.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τη λήξη του Eurogroup στις Βρυξέλλες ο Γιάννης Στουρνάρας παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφορές σε ορισμένα σημεία με την τρόικα, επεσήμανε όμως ότι η ελληνική πλευρά παρουσιάζει εναλλακτικές προτάσεις.

Κατά την παρέμβασή του στο Eurogroup, o υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η Ελλάδα ξεπέρασε τους δημοσιονομικούς στόχους του 2013 και ότι το πρωτογενές πλεόνασμα εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 830 εκατομμύρια ευρώ.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αλλάζει όλη την εικόνα και γι’ αυτό ζήτησα από τους εκπροσώπους της τρόικας να επαναπροσδιορίσουν την όλη κατάσταση» δήλωσε.

Επεσήμανε άλλωστε, ότι το βασικό ζήτημα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, το δημοσιονομικό κενό, «έχει λυθεί με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης».

Όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό του 2015, ο Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι η ελληνική πλευρά έχει επισημάνει περιοχές από τις οποίες αναμένει εξοικονόμηση και οι οποίες έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την αναδιάρθρωση του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η σχετική συζήτηση θα ανοίξει, μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα αξιολόγηση, σημείωσε.
Ερωτηθείς πότε θα ανοίξει η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους, ο Γ. Στουρνάρας απάντησε ότι θα ξεκινήσει μόλις η Eurostat επικυρώσει τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας, περί τις 24 Απριλίου.

Σχετικά με την λεγόμενη «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ», που αφορά διαρθρωτικές αλλαγές, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι θα εφαρμοστεί στο 80%.

Τέλος, ερωτηθείς για το κόστος της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τις αποδοχές των ενστόλων, απάντησε ότι η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αξιολογηθεί.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: