ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.14

ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ....(ΓΕΡΑΣΙΜΕ ..ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ..ΜΑΧΑΙΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ)

Συνελήφθησαν σύζυγος και αδελφός Γιακουμάτου, βουλευτή της ΝΔ


Στη σύλληψη της συζύγου και του αδελφού του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου για χρέη προς το Δημόσιο προχώρησε η οικονομική αστυνομία. Τα χρέη αφορούν τον οίκο ευγηρίας που διατηρούν στο Ψυχικό.
Σε δηλώσεις του στο newsbeast.gr ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε ότι δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του δίωξη και ότι κακώς διώκονται οι συγγενείς του.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής: “Δεν έχει ασκηθεί σε βάρος μου καμία δίωξη και κακώς αναφέρουν το θέμα της άρσης της ασυλίας. Όσον αφορά το θέμα της συζύγου μου, να διευκρινίσω ότι δεν ...

...είναι διευθύνουσα σύμβουλος, όπως αναφέρεται, αλλά πρόεδρος της εταιρείας και γι αυτό το λόγο δεν έχει καμία οικονομική ευθύνη. Το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό μου, κακώς διώκονται”.

Newsroom Enet
 ====================================================================


Wife and brother of New Democracy MP GerasimosGiakoumatos  arrested

The wife and brother of New Democracy MP Gerasimos Giakoumatos have been arrested on suspicion of tax offenses, according to reports.
Dimitris Giakoumatos and Eleni Theodorou were arrested in connection to the family business, a retirement home in the northern Athens suburb of Neo Psychico.
The lawmaker’s brother was the managing director, while

Gerasimos is a male Greek name, which is commonly found on the island of Kefalonia


Greece: Strong earthquake hits Kefalonia island

Δεν υπάρχουν σχόλια: