ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.:"Θα σε γαμ... αν σηκώσεις τη φωτογραφική μηχανή" (ηχητικά)-

 
 Επίθεση της ΔΙΑΣ  κατά της συγκέντρωσης της ΑΡΕΝ έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας στο κέντρο της Αθήνας.

 Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άνδρες της πρώτης διμοιρίας ΔΙ.ΑΣ που έφτασε στο σημείο και ήταν αυτή που προχώρησε στη βίαιη καταστολή των φοιτητών, στο πίσω μέρος του κράνους τους είχαν ένα φίδι πάνω σε ελληνική σημαία, σύμβολο που δεν υπήρχε σε καμία άλλη διμοιρία. Γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, ειδικά όταν είναι γνωστή η σχέση της Χρυσής Αυγής με αστυνομικούς των σωμάτων καταστολής
 
 "Θα σε γαμ... αν σηκώσεις τη φωτογραφική μηχανή" είπαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ στον δημοσιογράφο Άγγελο Καλοδούκα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη. Ο κ. Καλοδούκας είπε επίσης ότι έπειτα από τις απειλές που δέχθηκε, οι αστυνομικοί τον χτύπησαν. 
 Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:  ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛ.ΑΣ...
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΈΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΠΙ ΜΙΣΘΟΥ.... 
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η ΠΡΩΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ.
ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ Η ΓΙΑΚΟΥΖΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΑΙ...