ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.14

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ... ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΕ ΦΤΕΡΑ!

Γράφει ο Π.Π.
Ωραίο το νέο κόλπο, αυτή ντε η μοντέρνα εμφάνιση του παλαιοκομματισμού. Πρόσωπα από τα πολιτικά κατακάθια, φαντάσματα πολιτικά, ξεδιάντροποι κομματικοί γυρολόγοι ντύθηκαν ανεξάρτητοι και κόβουν...
βόλτες πιστεύοντας ότι οι πολίτες είναι Απάτσι και θα τους ξεγελάσουν. Δείτε τους γύρω σας. Αυτούς που δηλώνουν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κατέβουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι! Οι περισσότεροι είχαν διατελέσει αιρετοί σηκώνοντας κομματικές σημαίες και παίρνοντας χρίσματα από τα κόμματα. Τότε οι αντίπαλοι αποκαλούνταν από αυτούς τους ίδιους αντάρτες και χλεύαζαν όποιον δήλωνε ανεξάρτητος. Σήμερα οι γνωστοί στις τοπικές κοινωνίες γυμνοσάλιαγκες, ξεβρασμένοι πολιτικά στα μάτια των πολιτών, αυτοπροσδιορίζονται ανεξάρτητοι υποψήφιοι!!! Από τα κόμματα φυσικά δεν αποχωρούν, γιατί θέλουν να έχουν και τα κονέ για ώρα ανάγκης. Αυτούς τους τόοοσο πολύ ανεξάρτητους(!) μαυρίστε τους, γιατί εκτός από το δούλεμα είναι και πιο εξαρτημένοι από τους άλλους που στηρίζονται και δεν το κρύβουν από κόμματα. Όσο οι γάιδαροι έχουν φτερά, τόσο ανεξάρτητοι είναι και οι μαθημένοι στα αξιώματα και στην κουτάλα...

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: