ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.14

«Αγρότη πολέμα, δε θα σου μείνει στρέμμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χώρο της ΔΕΘ μπήκαν οι αγρότες, οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά
Οι αγρότες, οι οποίοι κατέφθασαν με πούλμαν από όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια της διεξαγωγής της 25ης έκθεσης Agrotica, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τελικά κατόρθωσαν να εισέλθουν στο χώρο της ΔΕΘ, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα», αλλά και το «Αγρότη πολέμα, δε θα σου μείνει στρέμμα».
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό ήταν και στο σύνθημα των αγροτών που έλεγε «Αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ». 
Δείτε το video:
 


www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: