ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.14

Οι Γερμανοί βλέπουν εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ στο 31,5% και οι Αμερικανοί τη Νέα Δημοκρατία τρίτο κόμμα! - Αμφιβολίες για το αν θα αντέξει η κυβέρνηση!

Γερμανική επιθεώρηση προβλέπει θρίαμβο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Τι θα σημάνει αυτό για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες

Ποσοστό κοντά στο 31,5% και ανάδειξή του σε πρώτη δύναμη προβλέπει για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές η γερμανική εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση "Wirtschaftswoche", σε αφιέρωμά της στους «επικριτές της Ευρώπης» ενόψει των εκλογών του Μαϊου.
Επισημαίνει δε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι θα επαναληφθεί ό,τι συνέβη το 2009, όταν η ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές οδήγησε σε πρόωρες εθνικές εκλογές.
«Επίθεση εναντίον του κατεστημένου», είναι ο τίτλος του άρθρου, στο οποίο γίνεται παρουσίαση των δυνάμεων εκείνων οι οποίες εκφράζουν επιφυλάξεις για την ευρωπαϊκή πολιτική. «Κόμματα από το αριστερό και δεξιό άκρο του πολιτικού φάσματος θα ενισχυθούν στις ευρωεκλογές στο τέλος Μαϊου όσο ποτέ πριν. Στις Βρυξέλλες προκαλούν οι ευρωσκεπτικιστές μεγάλη ανησυχία», αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά επισημαίνεται και ως θετική επίπτωση το γεγονός ότι «επιτέλους γίνεται σοβαρή συζήτηση για το τι θα πρέπει να ρυθμίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση - και τι όχι».
Ειδικά για τον κ. Τσίπρα, σε λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του και το ποσοστό που προβλέπεται να λάβει (31,5%) αναφέρεται: «Ελπίζει σε μια επανάληψη του 2009: το κακό αποτέλεσμα της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές υποχρέωσε τότε σε νέες εκλογές που οδήγησαν σε αλλαγή κυβέρνησης. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θέλει να αποφύγει εκλογές με κάθε κόστος».
Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση
Στο βασικό άρθρο εξηγείται ότι στο παρελθόν οι απώλειες σε ευρωεκλογές κλόνισαν κυβερνήσεις. «Στην Ελλάδα αναγκάστηκε η συντηρητική ΝΔ, έπειτα από ένα άθλιο αποτέλεσμα το 2009, σε νέες εκλογές, τις οποίες έχασε. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο και δεν χάνει ευκαιρία να διαβεβαιώσει ότι δεν θα προκηρύξει το 2014 νέες εκλογές. Ειδικά όμως εάν ο κυβερνητικός εταίρος, το ΠΑΣΟΚ, βυθιστεί στο υπόγειο, όπως προβλέπεται, τέτοιες δηλώσεις έχουν μικρή αξία», αναφέρει το δημοσίευμα.
Μάνος Χωριανόπουλος news247
--------------------------------------
- Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές βλέπουν οι Financial Times σε άρθρο τους
- "Η Χρυσή Αυγή θα κοντραριστεί με τη Νέα Δημοκρατία για τη δεύτερη θέση"
- "Ελλάδα: Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται για εκλογική μάχη καθώς οι ηγέτες της φυλακίζονται" είναι ο τίτλος του άρθρου
- Φιλοξενούνται δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη που επιμένει πως θα διοικήσει το δήμο Αθηναίων ακόμη και μέσα από τη φυλακή
Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές του Μαΐου πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπουν» διεθνείς αναλυτές σύμφωνα με τους Financial Times.
«Κάποιοι αναλυτές τώρα προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να συγκεντρώσει 15%-20% στις ευρωεκλογές του Μαΐου και να κοντραριστεί με την Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την δεύτερη θέση, πίσω από τον ακροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται στο άρθρο των FT.
newsit.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

H XΡYΣH ΑΥΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.........
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.........

Ανώνυμος είπε...

... ΜΕ ΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ?? ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ??? ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ)... ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.... ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ