ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.14

Η Ελλάδα φλέγεται... από τον οργισμένο κάμπο μέχρι την Μαλακάσα!


Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα... Οσο προσπαθούν τρόικα και συγκυβερνηση να μας πείσουν  όλα πάνε καλά και παίζουν με "μπλόφες" για δόσεις και πλεονάσματα η πείνα και η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού θα οδηγήσει σε εξεγέρσεις που δεν τις έχουμε ζήσει αυτά τα χρόνια της μνημονιακής κατοχής.

Οσο θα προσπαθούν να μας περνάνε για μ@λάκ€ς... με πλεονάσματα που θα μοιράσουν και άλλα κουραφέξαλα ενω ταυτόχρονα ετοιμάζονται να δημεύσουν τράπεζες και δημόσιο  σπίτια και περιουσίες πεινασμένων και ανέργων θα δουν 
αυθόρμητες εκδηλώσεις  και δράσεις αυτοάμυνας που δεν υπάρχουν σε προηγούμενο στον Ευρωπαϊκή χώρα.

Γι´ αυτό ας συνέλθουν σύντομα, ας σταματήσουν τα νταηλίκια και τις αφαιμάξεις που ετοιμάζουν και να κάνουν εδώ και τώρα εκλογές ...αντί να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να σώσουν τα πολιτικά τους και προσωπικά τους τομάρια, με τρικ για τα σκάνδαλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: