ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ο Κακλαμάνης άδειασε το Σαμαρά και έσφαξε με το βαμβάκι το Σπηλιωτόπουλο

Του Στρατή Μαζίδη

Χοντρό άδειασμα του πρωθυπουργού από το βουλευτή και τ. δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη σε τηλεοπτική παρέμβασή του πριν λίγο στο Extra3 όπου μεταξύ άλλων είπε ότι αν ήταν άλλος αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία δε θα το έκανε θέμα αλλά "Ο Αντώνης με πίκρανε".


Ας μη μας διαφεύγει πως ο κος Κακλαμάνης είχε ακολουθήσει το 1993 τον κο Σαμαρά στην ΠΟΛ.ΑΝ. με την οποία εξελέγη βουλευτής και αργότερα ευρωβουλευτής (1994).

Ιδιαίτερα όμως αιχμηρός ήταν εναντίον του Αρη Σπηλιωτόπουλου για τον οποίο είπε ότι η μόνη σχέση του με την Αθήνα είναι πως κατοικεί στο κεντρό και ότι ουδέποτε έφερε στη Βουλή ένα θέμα που να αφορά την πόλη.

Σχολίασε επίσης ότι  αν υπήρχε υποψηφιότητα πρωτοκλασσάτου στελέχους τότε δε θα προχωρούσε στη δική του υποψηφιότητα. Με λίγα λόγια τον έσφαξε με το βαμβάκι.

Κλείνοντας αποσαφήνισε ότι θα φτάσει ως το τέλος της κούρσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: