ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.14

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ

ethnos
Για μια ακόμα φορά καταδικάστηκε τελεσίδικα (6 μήνες με 3ετή αναστολή με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου) στο Β’ τριμελές εφετείο Αθηνών ο μεγαλοεκδότης Γ. Μπόμπολας ,ο αρχισυντάκτης Ι. Τσεκούρας και ο δημοσιογράφος Ι. Κρητικός για το ανυπόστατο ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 29-10-2011 με το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λασπολογούσαν τον μηνυτή τους καρδιοχειρουργό παίδων κ. Αντώνιο Καλλικούρδη που εργαζόταν ως επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο παίδων Αγ. Σοφία.
Από την ακροαματική διαδικασία επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά στο Εφετείο Αθηνών το μέγεθος του ασύστολου και συκοφαντικού δημοσιεύματος που αδιασταύρωτα και χωρίς καμία άλλη πληροφόρηση παρά μόνον τις υποτιθέμενες οδηγίες και πληροφορίες από τη διοίκηση του υπουργείου και της Α’ ΥΠΕ κκ. Λοβέρδο και Μουσιώνη παρουσίασαν τους καρδιοχειρουργούς να τσακώνονται στο κεφάλι ναρκωμένου παιδιού και εν συνεχεία ότι είχαν στήσει φάμπρικα με την οποία εξήγαγαν καρδιοπαθή παιδιά στο εξωτερικό για την αποκόμιση οικονομικών ωφελημάτων.
Ήταν τόσο μεγάλο το μέγεθος του ασύστολου κι κατασυκοφαντικού δημοσιεύματος ώστε η ζημιά που προκλήθηκε στον μηνυτή κ. Καλλικούρδη και στο κέντρο το καρδιοχειρουργικό του Αγ. Σοφία, οδήγησε σταδιακά τις επόμενες ημέρες στο κλείσιμό του με αποτέλεσμα στους είκοσι μήνες που παρέμεινε κλειστό πλήθος παιδιών να κινδυνεύσουν ενώ 14 εξ αυτών έχασαν την ζωή τους!
Για τα παραπάνω διενεργούνται ήδη εισαγγελικές έρευνες και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί σύντομα για τις ευθύνες των όποιων συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα. Μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Εφετείου Αθηνών,- η εφημερίδα ‘’ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’’ και ο μεγαλοεκδότης κ. Μπόμπολας που σημειωτέον είναι η πρώτη φορά που στα χρονικά της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του στον ελληνικό χώρο καταδικάστηκε επισήμως- αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του καρδιοχειρουργού και του κέντρου και να αποζημιώσει αρχικά το δικαστήριο για τα έξοδα της δίκης και σε δεύτερο χρόνο στα αστικά δικαστήρια τον μηνυτή για την ανυπολόγιστη ηθική επαγγελματική και προσωπική βλάβη που του προκάλεσε, είναι δε απορίας άξιο πως ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με το ιατρικό ρεπορτάζ 30 χρόνια δεν γνώριζε α) ότι ένα ναρκωμένο παιδί δεν ξυπνάει όχι με τις φωνές γιατρών αλλά και βόμβα να σκάσει δίπλα του δεν θα ξυπνήσει και δεύτερον όταν επιβεβαίωσε από τηνίδια την αρχή του νοσοκομείου μέσω της δεύτερης ΕΔΕ ότι οι γιατροί δεν βρισκόντουσαν καν μέσα στην αίθουσα, δεν βγήκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για το τραγικό του λάθος, β) είναι τραγικό να παρουσιάζει στοιχεία υπό πίεση χρόνου χωρίς καμία απολύτως διασταύρωση και χωρίς καν να γνωρίζει ποιος είναι ο μηνυτής, πότε πήγε στο νοσοκομείο και αν είχε δικαίωμα υπογραφής για την εξαγωγή παιδιών στο εξωτερικό.
Από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε περίτρανα ότι δικαίωμα υπογραφής για την αποστολή παιδιών στο εξωτερικό είχαν μόνο οι συντονιστές διευθυντές του κέντρου και στην συνέχεια γινόταν έλεγχος από την επιτροπή του δημοσίου του ΙΚΑ η των οποιοδήποτε άλλων ταμείων με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορούν να παρουσιάσουν ένα χαρτί αποστολής παιδιού στο εξωτερικό με την υπογραφή του κ. Καλλικούρδη, αλλά ούτε να μπορούν να απαντήσουν στο γιατί δεν το διασταύρωσαν! Ο μονόλογος ήτο ότι ‘’ είχαμε αξιόπιστες πηγές τον κ. Παπασσάβα και τον κ. Μουσιώνη και φυσικά αυτό που είπε ο κ. Λοβέρδος στις 26 Οκτωβρίου από το βήμα των κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής χωρίς καμία ΕΔΕ στα χέρια του ‘’ οι επίορκοι γιατροί θα απολυθούν διότι τσακωνόντουσαν πάνω από το κεφάλι ναρκωμένου παιδιού χωρίς να το χειρουργήσουν’’.
Μετά και την σημερινή καταδίκη, υπάρχει η αρχή της δικαστικής δικαίωσης των επί τρία χρόνια διασυρόμενων παιδοκαρδιοχειρουργών του νοσοκομείου και κυρίως του ίδιου του καρδιοχειρουργικού κέντρου που είναι το μοναδικό στην χώρα και οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα καρδιοπαθή παιδιά της χώρας!
Ελπίζουμε να αποτελέσει την αρχή της πλήρους δικαίωσης γιατρών και κέντρου και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων είχαν συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος των καρδιοπαθών παιδιών και κατά συνέπεια και των γιατρών.
Η συνέχιση της απόδοσης ευθυνών για τον μεγαλοεκδότη Γ. Μπόμπολα και τους υφισταμένους του δημοσιογράφους θα ολοκληρωθεί με την εκδίκαση των αστικών αποζημιώσεων για την ανυπολόγιστη φθορά και οδύνη που προκάλεσαν στους δυο παιδοκαρδιοχειρουργούς του νοσοκομείου οι οποίοι έχουν προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια!
Μετά την απόφαση του εφετείου για τις ποινικές ευθύνες του συγκροτήματος Μπόμπολα (συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου με δόλο) η καταδίκη τους και στα αστικά δικαστήρια θεωρείται βέβαιη.
Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί η πλήρης αποδόμηση και διάψευση των ψευδών ανακοινώσεων Λοβέρδου για επίορκους γιατρούς στο Αγ. Σοφία από το βήμα της Βουλής και θα επιβεβαιωθούν πλήρως οι ισχυρισμοί των γιατρών της πλήρους αθωότητάς τους και της κατασκευασμένης πρωτοφανούς σκευωρίας για το κλείσιμο του κέντρου.
Οι ευθύνες του τότε υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου είναι τεράστιες και αναμένουν την απονομή δικαιοσύνης εν ευθέτω χρόνο (όταν συντόμως απολέσει την βουλευτική του ασυλία). πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχουν πεθάνει παιδιά που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, την ευθύνη έχουν οι γιατροί και όσοι διαχειρίζονται τα περιστατικά και όχι τα δημοσιεύματα. Ακούστηκε ότι γιατροί αυτοί έχουν ήδη τιμωρηθεί και ο ένας παραπέμπεται με το ερώτημα της απόλυσης. Δεν το ψάχνετε λίγο...