ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.14

Καταργούν την ιδιοκτησία οι ψυχοπαθείς βάρβαροι της Τρόικας!Το φωνάζουμε εδώ και καιρό: οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι της Τρόικας, αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι βάρβαροι, καταστρέφουν ηθελημένα και με σχέδιο ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου!
Τόσο αυτοί όσο και τα υποχθόνια αφεντικά τους έχουν βάλει στο στόχαστρο λαούς και έθνη της περιοχής και γι’ αυτό την τελευταία πενταετία βιώνουμε την απίστευτη κρίση, με τις διάφορες εκφάνσεις της: «αραβική άνοιξη», «οικονομική κρίση του ευρωπαϊκού Νότου», εμφύλιος στη Συρία, ταραχές στην Τουρκία, Ουκρανία προ της διάσπασης κτλ. 
Ένας βασικός στόχος των ψυχανώμαλων αυτών όντων (δεν γράφουμε «ανθρώπων», διότι τίποτε ανθρώπινο δεν μπορούν να έχουν!) είναι η αφαίρεση της ιδιοκτησίας από τους ανθρώπους… Η δήμευση των περιουσιών τόσο των ξεχωριστών ατόμων όσο και ολόκληρων κρατών. Τοκογλυφικά επιτίθενται με μίσος και κακία κατά όλων μας, χρησιμοποιώντας ως όργανα της πολιτικής αυτής αθλίους πολιτικάντηδες. Στο πρόσωπο του κάθε ημίτρελου Άδωνι βρίσκουν το κατάλληλο εργαλείο εφαρμογής αυτής της βαθύτατα αντιανθρώπινης και αντίχριστης πολιτικής…
Δεν είναι τυχαίες οι ρήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη να μην έχουν οι Έλληνες ιδιόκτητη κατοικία! Ούτε αυτό που είπε ο «Ταμτάκος» της ΝΔ, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, να… κλείσουν οι Έλληνες τις μικροεπιχειρήσεις τους!… Τα άθλια αυτά πλάσματα εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Ό,τι κάνουν κατά του έθνους και του λαού μας, το κάνουν επίτηδες. Δεν είναι άβουλοι, ούτε και άμοιροι ευθυνών. Σύντομα η οργή της ιστορικής νομοτέλειας θα καταπέσει επί των κεφαλών τους…
Αλλά και στην Κύπρο τα ίδια! Πρόσφατα ένας πολιτικάντης της Μεγαλονήσου είπε τα ίδια ακριβώς πράγματα: ότι… οι Κύπριοι έχουν «υπερβολικά» υψηλό ποσοστό ιδιόκτητης κατοικίας! Συνεπώς, σε Ελλάδα, Κύπρο και στις άλλες πολιτείες του Νότου να καταργηθεί η ιδιοκτησία και πρώτα απ’ όλα η ιδιοκατοίκηση. Γι’ αυτό ο Ευάγγελος Βουβουζέλος έβαλε τα διάφορα χαράτσια και ο Στουρνάρας της Μπίλντερμπεργκ επιβαρύνει με φόρους επί φόρων την ιδιόκτητη κατοικία…
Για να χάσουν οι Έλληνες τις κατοικίες τους, όλα αυτά για τα οποία χύθηκε αίμα και δάκρυ επί αιώνες, και να περάσουν όλοι σε ενοίκιο! Το οποίο θα είναι πιο «συμφέρον». Όσο για τα σπίτια του άμοιρου λαουτζίκου… Θα τα πάρουν σε τιμή ευκαιρίας οι μεγαλοκαπιταλιστές, τα αφεντικά του Άδωνι και του Γιακουμάτου!!!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: