ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

Ο άνθρωπος που δε διάβασε το μνημόνιο, θα προέβλεπε για τα διόδια;


Θα μου πείτε τώρα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κατάφερε να διαβάσει το Μνημόνιο που το είχε στα χέρια του, θα διάβαζε τις προβλέψεις του ζωδίου του Μπόμπολα;
Δεν υπήρχε πρόβλεψη για αύξηση διοδίων τον Δεκέμβριο του 2013! Όμως, τον Φεβρουάριο του 2014 ανακάλυψε ότι υπήρχε τέτοια πρόβλεψη που είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι!

Ποιοι είναι οι προηγούμενοι; Μα οι ίδιοι. Δε μπορείς να συζητήσεις πλέον μαζί τους. Ούτε καν να τους βρίσεις. Δεν υπάρχει λόγος. Σου λένε «δε θα ληφθούν νέα μέτρα». Την επόμενη μέρα ανακοινώνονται νέα μέτρα. Τους λες «είστε ψεύτες γιατί τελικά πήρατε νέα μέτρα». Σου λένε «δεν είναι νέα μέτρα γιατί είναι μέτρα που έχουν ψηφιστεί από τους προηγούμενους». Και ποιοι ήταν οι προηγούμενοι; Οι ίδιοι!

Δηλαδή τώρα τι διάλογο να κάνεις μαζί τους, τι άκρη να βγάλεις, πάνω σε ποια λογική βάση να επιχειρηματολογήσεις; Ο Χάρρυ Κλυν ήταν προφητικός. Απλώς τότε γελούσαμε.
 
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: