ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Ο Βενιζέλος του στέρησε την Ευρωπαϊκή “ασυλία”!


παπανδρεου βενιζελος 

Εάν απορούσατε γιατί βγήκαν στα κάγκελα οι κηπουροί του Παπανδρέου ξεσπαθώνοντας κατά του Βενιζέλου και του νέου τρόπου εκλογής Ευρωβουλευτών, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ο Παπανδρέου θεωρούσε δεδομένο ότι θα ήταν αρχηγός του Ευρωψηφοδελτίου, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασυλία της Ευρωβουλής. Ασυλία που μετά τις τελευταίες εξελίξεις κρίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου για τον πρώην πρωθυπουργό.

Όταν λοιπόν έγινε γνωστή η αλλαγή του πλαισίου, επικράτησε παγωμάρα και στις πρώτες επικοινωνίες του “περιβάλλοντος”, ο Βενιζέλος υποστήριξε πως η αλλαγή ήταν απαίτηση Σαμαρά με “λαγό” τον Μεϊμαράκη. Η εξήγηση κατεύνασε προς στιγμήν τα πνεύματα αφήνοντας μόνο τον τρόμο. Έλα όμως που ο “μέγας στοχαστής” έχει ισχυρότατες άκρες και στο Μαξίμου από όπου ενημερώθηκε για την αλήθεια… Ότι ο Βενιζέλος επέβαλλε το όλο θέμα κυρίως για να “τελειώσει” τους 58 όπως αποκαλύπτει το Κομματικά, καταστρέφοντας όμως και τον Παπανδρέου. Που μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές είναι σίγουρο πως θα βρεθεί χωρίς καμμία ασυλία, ειδικά την σίγουρη ασυλία της Ευρωβουλής.

Κάποιοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν λέγοντας του πως “εχει δικαιωθεί στα μάτια του λαού και θα βγει ακόμα και με σταυρό”! Εκεί θα πέσει το πιο μεγάλο γέλιο…

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: