ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.14

Telegraph: 30 δισ. ευρώ τρίπα στις τράπεζες της Eυρώπης


γερμανική τράπεζα
Μύδροι κορυφαίου οικονομικού αναλυτή κατά των διοικήσεων των τραπεζών – “Χειρότερο τραπεζικό σύστημα αυτό της Γερμανίας”.
Οι τράπεζες της ευρωζώνης αντιμετωπίζουν μια νέα κεφαλαιακή «τρύπα» ύψους 50 δισ. ευρώ, σύμφωνα με έναν από τους έγκριτους οικονομικούς αναλυτές του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο Davide Serra, διευθύνων σύμβουλος της Algebris, ο οποίος συμβουλεύει την βρετανική κυβέρνηση γιατραπεζικά θέματα, δήλωσε ότι τα φετινά stress tests από την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή και την ΕΚΤ, πιθανώς θα ανακαλύψουν νέα προβλήματα στις τράπεζες της ευρωζώνης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, ο κ. Serra δήλωσε ακόμη ότι η Γερμανία έχει «ένα από ταχειρότερα τραπεζικά συστήματα στον κόσμο» και ότι τρεις ή τέσσερις από τις περιφερειακέςLandesbanken πρόκειται να λυθούν, ενώ πρόσθεσε ότι και ορισμένες τράπεζες στην Πορτογαλία και τηνΕλλάδα είναι πιθανό να χρειαστούν περισσότερα κεφάλαια.
«Η χώρα από την οποία περιμένω να προέλθουν τα περισσότερα άσχημα νέα, είναι η χώρα η οποία δεν έχει ελεγχθεί και θεωρείται ότι είναι η ισχυρότερη», δήλωσε ο κ. Serra. «Περιμένω περισσότερες άσχημες ειδήσεις από τη Γερμανία. Τα ισχυρά γερμανικά πάντσερ είναι ανίκητα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: έχουν ένα από ταχειρότερα τραπεζικά συστήματα στον κόσμο. Εάν είσαι ένας λαμπρός μηχανικός, δουλεύεις για την BMW ή τη Mercedes, δεν γίνεσαι τραπεζίτης».
Ο ίδιος αναμένει ότι τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις περιφερειακές Landesbanken θα τεθούν σε run-off mode.Η γερμανική τραπεζική αρχή, BaFin, είναι μία από τις πιο αδύναμες, και πάντα ήταν πεδίο lobbying από τους εγχώριους πολιτικούς. Τόνισε πως τα stress tests επιτέλους θα επιτρέψουν στις γερμανικές αρχές να καθαρίσουν το τραπεζικό τους σύστημα.
Ο κ. Serra σημείωσε ότι τα προηγούμενα stress tests απέτυχαν να αναδείξουν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τράπεζες όπως η Dexia και η Bank of Ireland (που και οι δύο χρειάστηκαν διάσωση παρά το ότι είχαν περάσει τα tests), η ΕΚΤ έχει πάρει το μάθημά της.
«Η ΕΚΤ έχει προσλάβει περίπου 900 ανθρώπους για να διεξάγουν τα tests», δήλωσε ο κ. Serra, πρώην τραπεζικός αναλυτής στις UBS και Morgan Stanley. «Η δουλειά αυτών των ανθρώπων θα είναι να μην αποτύχουν. Εάν το κάνουν, κινδυνεύει η δουλειά τους. Έχουν ένα ισχυρό κίνητρο».
protothema

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: