ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.14

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ (ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ... ΚΑΙ... ΕΝΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ)....

ΚΑΡΟΛΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας, Τράϊαν Μπασέσκου, κάλεσε τους πολίτες να πάνε στις διαδηλώσεις εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου... 
Τη δήλωση αυτή έκανε ο Μπασέσκου στο τηλεοπτικό κανάλι B1TV της Ρουμανίας. Ο Πρόεδρος είπε ότι...
δεν θα υπογράψει απόφαση για αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, όπως συμφωνήθηκε από την κυβέρνηση και το κλιμάκιο του ΔΝΤ που ήρθε στο Βουκουρέστι. 
Εμμένει στην ιδέα του αυτή, δικαιολογώντας την, ότι ένα τέτοιο μέτρο θα μπορούσε να υπονομεύσει την οικονομία στη χώρα. «Ο προϋπολογισμός δεν χρειάζεται ειδική φορολόγηση στην κατανάλωση καυσίμων. Τα χρήματα τα χρειάζεται η κυβέρνηση του Πόντα για να κάνει τις εκλογές, αυτή είναι η αλήθεια. Αν το κάνουν, τότε θα καλέσω τους Ρουμάνους στο δρόμο, για να αμυνθούμε απέναντι αυτών των καταχρήσεων», δήλωσε ο Μπασέσκου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: