ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.14

Πώς το Harvard”προσκάλεσε”τον Άδωνι…
Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης τουίταρε ότι βρισκόταν στο Χάρβαρντ καλεσμένος του European Club του Harvrad προκειμένου να μιλήσει σε φοιτητές για τις «μεταρρυθμίσεις» στην Ελλάδα, μια επίμονη χρήστης του Twitter αποκάλυψε όλη την αλήθεια.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πρόσκληση του στο Χάρβαρντ για την εγκαθίδρυση ενός διεθνούς προφίλ πολύ ανώτερο απ’ αυτό του εθνικού τηλεπωλητή βιβλίων από κανάλια μικρής τηλεθέασης. Ο Άδωνις θέλησε να βελτιώσει το προφίλ του παίρνοντας λίγη λάμψη από το Harvard ακριβώς όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου, που στο βιβλίο της δημοσιεύει ολοσέλιδη πρόσκληση από το Harvard σε εκδήλωση για να τιμήσουν τα γενέθλιά (!) της.
Όπως αποδεικνύεται όμως τώρα, η οργάνωση της ομιλίας του υπουργού δεν έγινε από το European Club του Harvard, αλλά από έναν σύλλογο φοιτητών. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη άλλωστε για πρώτη φορά.
Όπως αναφέρει η ακαδημαϊκός Φιλομήλα Τσουκαλά (@dexpatia), στην έρευνα της οποίας βασίζεται εν πολλοίς αυτό το ρεπορτάζ, πολύ συχνά στα μεταπτυχιακά του Κένεντι οι φοιτητές καλούν ομιλητές. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το ποιος πήρε την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του event, που βλέπετε παραπάνω, ο Moderator της εκδήλωσης είναι ο Ιωάννης Τσούτσιας. Τον κύριο αυτό τον βρίσκουμε να συμμετέχει στην Advisor Boutique (εταιρεία δημοσίων σχέσεων) EOS PROJECT, η οποία στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι προσφέρει «πρόσβαση σε ανθρώπους κλειδιά».
Το διασκεδαστικό πάντως στιγμιότυπο της βραδιάς ήρθε από τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος για να αποδείξει ότι τον κάλεσε το Χάρβαντ ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία.

Εμείς θα περιμένουμε πάντως μερικές ημέρες μέχρι να αναρτήσουμε με τη σειρά μας το έγγραφο της Δι@ύγειας σχετικά με το κόστος του ταξιδιού του υπουργού.
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: