ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.14

REUTERS: ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ" ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑΣτο δεύτερο εξάμηνο του 2014 η Κομισιόν προτίθεται να απευθυνθεί στα ασφαλιστικά ταμεία των χωρών-μελών της Ε.Ε. για να συζητήσει το ενδεχόμενο χρήσης των προσωπικών αποταμιεύσεών τους για τη χρηματοδότηση των κρατών.
Αυτό υποστηρίζει το Reuters, που επικαλείται «μυστικό σχέδιο» των Βρυξελλών για... αξιοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων, καθώς η ρευστότητα των τραπεζών έχει περιορισθεί σε χαμηλά επίπεδα. Δηλαδή, και σύμφωνα με το «μυστικό σχέδιο»...
(κατά το RTPS), μετά τις ευρωεκλογές μπαίνει μπροστά ένας κεντρικός σχεδιασμός που άμεσα είτε έμμεσα θα επιδιώξει να αντλήσει κεφάλαια από καταθέσεις και διαθέσιμα ασφαλιστικών ταμείων.
Προφανώς οποιαδήποτε συζήτηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα περιοριστεί σε πολύ χαμηλούς τόνους μέχρι τον Μάιο, καθώς ο «εφιάλτης» ενός bail in θα ενίσχυε τα ούτως ή άλλως ευρω-σκεπτικιστικά κόμματα και τους πολιτικούς σχηματισμούς που αντιτίθενται στην επικυριαρχία των Βρυξελλών.
Η δικαιολογία που φέρεται να επικαλούνται οι της Κομισιόν είναι η χρηματοδότηση και τόνωση της ευρωπαϊκής οικονομίας μέσω μακροπρόθεσμων επενδύσεων. Δηλαδή τους τομείς όπου αδυνατεί να συνδράμει κεφαλαιακά το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα υποχρεωθούν να ενισχύσουν οι ιδιώτες.
Η ουσία είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα τελευταία δύο χρόνια (ειδικότερα όμως μετά το bail in των κυπριακών τραπεζών), στην Ευρώπη έχει ανοίξει συζήτηση για τη χρήση των ιδιωτικών κεφαλαίων, θέμα που συντηρείται με δηλώσεις, αναλύσεις και διαρροές.
Σύμφωνα με το «μυστικό σχέδιο» (που επικαλείται το Reuters), η κρίση έπληξε σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα των τραπεζών να παρέχουν ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, κυρίως σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των επενδύσεων.
Σύμφωνα με αυτό, η Κομισιόν προτίθεται να απευθυνθεί στα ασφαλιστικά ταμεία για να εξετάσει το ενδεχόμενο χρήσης των προσωπικών αποταμιεύσεων για τη χρηματοδότηση της οικονομίας.
Οπως τονίζεται, η αξιολόγηση της καταλληλότητας των ευρωπαϊκών κεφαλαίων είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Ωστόσο είναι μια διαδικασία που αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις -πιθανόν από τις ΗΠΑ αλλά και αλλού- αφού δεν αποκλείεται η Ε.Ε. να κατηγορηθεί για την παροχή ενός άδικου πλεονεκτήματος προς τις ευρωπαϊκές τράπεζες.
Του ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΛΑΝΤΑΛΙ από enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: