ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.14

Έρχεται το κόμμα “Κελιά”

Εντρομοι, επαγγελματίες πολιτικοί της χώρας, από τα δεξιά έως και τα αριστερά του κέντρου, σπεύδουν να ιδρύσουν το νέο κόμμα που θα καλύψει τις πολιτικές τους ανησυχίες. Η πρωτοβουλία θα λέγεται “Κίνηση των 58″, και δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση που ονομάστηκε “Πρωτοβουλία των 58″. Από τις διαβουλεύσεις που θα γίνουν κατά την κίνηση της πρωτοβουλίας, θα προκύψει ένα κίνημα που με τη σειρά του θα δώσει πρωτοβουλία στο κόμμα “Κελιά”.
Οι υποψήφιοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση, όχι μόνο γιατί φοβούνται πως τώρα που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μάθει όλος ο κόσμος τις αμαρτίες τους, αλλά γιατί βλέπουν και πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν θα διστάσουν να τους βγάλουν στον τάκο, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Αυτό το χέρια είναι καθαρά”. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που έχουν συρθεί μέχρι στιγμής στη Δικαιοσύνη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά είναι πάνω από 58 ετών.
Επί της παρούσης η “Κίνηση” βρίσκεται σε αναζήτηση στελεχών που θα δώσουν...
πνοή στο όραμά της. Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη αρκετές κινήσεις, ωστόσο αυτός είναι και ο λόγος που οι εμπνευστές δεν χάνουν την πίστη στο εγχείρημά τους.
Κεντρικό τους μήνυμα είναι πως δεν έχει νόημα να γίνονται κινήσεις με σκοπό την αποφυγή της φυλακής για τα επίδοξα στελέχη. Υπογραμμίζουν πως θα πρέπει η κίνηση των 58 να δώσει αγώνα για καλύτερες συνθήκες κράτησης στη φυλακή, καθώς την φυλακή δεν θα την αποφύγουν με τίποτα.
Το τελευταίο  επιχείρημα είναι μάλιστα τέτοιο, που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει πείσει αρκετές καραβάνες του πολιτικού συστήματος να κινητοποιηθούν και να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά την κάθοδό τους στα “Κελιά”.
Οι διαρροές για τα πρόσωπα που βολιδοσκοπούνται γίνονται με το σταγονόμετρο, με τα πρόσωπα ενός αρχιερέα, ενός νομά κι ενός δωμά να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εξάλλου, συζητήσεις γίνονται και με πρόσωπα που βρίσκονται στη φυλακή κατόπιν προσωπικών επιθέσεων που στόχο είχαν να τους βλάψουν πολιτικά. Έτσι η κίνηση σκέφτεται να την βγεί και στη Χρυσή Αυγή, καθώς δεν θα είναι η μόνη οργάνωση με στελέχη στη φυλακή.
Οι πύλες του κόμματος είναι ανοικτές για όλους όσοι είναι άνω των πενηνταοκτώ ετών. Ωστόσο, στο κόμμα δεν θα προσχωρήσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αφού παρόλο που είναι πάνω από 58, είναι και πάνω από τα εξηνταοκτώ, τα εβδομηνταοκτώ και τα ογδονταοκτώ. Συνεπώς βρίσκεται σε άλλο target group, όπου λόγω ηλικίας είναι δύσκολη η οποιαδήποτε “Κίνηση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: