ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.14

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗH κυβέρνηση έχει ρίξει τους Έλληνες σε μια παράλογη φορολογία με ασαφείς διατάξεις ώστε να καταφέρει να τους φορολογεί χωρίς εκείνοι να το αντιλαμβάνονται.

Μιλάμε για την περιβόητη προκαταβολή φόρου ύψους 55%(!)  αυτό το παρανοϊκό  χαράτσι το οποίο τελικά θα το πληρώσουν και οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι εφ΄όσον έχουν ένα πρόσθετο έστω και πενιχρό εισόδημα!!!
Εάν αυτό ισχύσει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ!!!

Όπως φάινεται με την βοήθεια των λεγόμενων ΜΜΕ που εμείς τα λέμε σαμπουάν μυαλών, η δωσίλογη κυβέρνηση εξασκεί μια επικοινωνιακή φορολογική πολιτική, εκμεταλευόμενη την άγνοια του κόσμου. 

Για να κρατήσει δε το λαό απληροφόρητο, μετέθεσε την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης για της 30 Ιουνίου, δηλαδή  αρκετά μετά τις ευρωεκλογές, ώστε όλοι να "κοιμούνται" κατά την διάρκεια της ψήφου. 


Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Ακόμη όμως και μετα τις ευρωεκλογές δεν θα μπορέσει να κρατηθεί υπό το βάρος της λαϊκής οργής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: