ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.14

Επίσημα «τέλος» ο Λέτα από την πρωθυπουργία της Ιταλίας

 
Δεκτή έγινε πριν από λίγη ώρα η παραίτηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.
Ο κ. Λέτα παρέμεινε στον πρωθυπουργικό θώκο μόλις 10 μήνες, αναλαμβάνοντας την πρωθυπουργία μετά τις δίμηνες διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν τις ατελέσφορες εκλογές του προηγούμενου Φεβρουαρίου.
Ο πρόεδρος Ναπολιτάνο διεμήνυσε πως πρόκειται να αρχίσει τις διερευνητικές επαφές με πολιτικούς αρχηγούς εντός της Παρασκευής, προκειμένου να σχηματιστεί μία νέα κυβέρνηση που θα έχει τη δεδηλωμένη στη Βουλή και θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Οι διερευνητικές επαφές αναμένεται να διαρκέσουν έως το Σάββατο.
Επικρατέστερος «δελφίνος» για την πρωθυπουργία της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης φαντάζει ο 39χρονος επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος Ματέο Ρέντσι, ο άνθρωπος που ουσιαστικά προκάλεσε την παραίτηση Λέτα όταν χθες Πέμπτη ζήτησε το σχηματισμό νέας κυβέρνησης δίχως τη διενέργεια πρόωρων εκλογών, ουσιαστικά αποσύροντας τη στήριξή του για τον πρώην πλέον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: