ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.14

Μικρός Στάλιν ο Θεοχάρης!

Στοιχεία για τα έργα τέχνης που έχουν οι Ελληνες στα σπίτια τους ζήτησε να πληροφορηθεί από τις ασφαλιστικές εταιρείες που τα ασφαλίζουν ο απίθανος Χάρης Θεοχάρης, που μετατρέπεται σε «μικρό Στάλιν».

Το θέμα έφτασε στα αυτιά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και έγινε κυριολεκτικά χαμός. Το αποτέλεσμα ήταν ο απίθανος Χάρης Θεοχάρης να βάλει την ουρά στα σκέλια και να αναγκαστεί να παγώσει το αίτημα που είχε στείλει από τις 23 Ιανουαρίου 2014 στην Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Σήμερα ο «μικρός Στάλιν» ζητεί τα έργα τέχνης, αύριο θα ζητήσει τα ρολόγια τοίχου, μεθαύριο κάτι άλλο, πάντα με πρόσχημα την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, η οποία καλπάζει ανενόχλητη.
Να σημειωθεί ότι και πρόσφατα ο Χάρης Θεοχάρης έγινε αντικείμενο επικρίσεων από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν διαπιστώθηκε ότι εκδίδει πολύ συχνά αντιφατικές εγκυκλίους για το ίδιο θέμα.


Σαν «κόκκινος κομισάριος» ο Χάρης Θεοχάρης ζήτησε καταλόγους με τα έργα τέχνης που έχουν σήμερα οι Ελληνες στα σπίτια τους, την αξία τους, καθώς και το ύψος των ποσών για τα οποία τα εν λόγω έργα τέχνης ασφαλίστηκαν. Ειδικότερα, με το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα η «δημοκρατία» και το οποίο έστειλε ο προαναφερόμενος στις 23 Ιανουαρίου 2014 στην Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ζητούσε να πληροφορηθεί μια σειρά από στοιχεία σχετικά με τους κατόχους των έργων τέχνης.


Χαρακτηριστικά το ολιγόλογο σημείωμα προς την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος αναφέρει:
«Σε εφαρμογή του άρθρου 83 του Ω. 3842/2013 (ΦΕΚ 58 Α) περί συγκρότησης Περιουσιολογίου στο Υπουργείο Οικονομικών, παρακαλούμε όπως μας πληροφορήσετε με τα στοιχεία που περιέχονται στα ασφαλιστήρια συμβόλαια που αφορούν στην ασφάλιση της κινητής περιουσίας σημαντικής αξίας (πλην αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών, εναέριων μέσων μεταφοράς). Ειδικότερα, θα θέλαμε να πληροφορηθούμε τα στοιχεία των φυσικών προσώπων (ονομ/νο, επωνυμία, Δ/νση κατοικίας/έδρας ΔΟΥ, ΑΦΜ) που είναι κάτοχοι έργων μεγάλης αξίας καθώς και το είδος και την αξία του αντικειμένου ασφάλισης».


Ο συγκεκριμένος γενικός γραμματέας με τη «σοβιετική αίσθηση» για την περιουσία ήταν ο εμπνευστής του περίφημου περιουσιολογίου οθωμανικού τύπου. Θεωρητικά θα ξεκινούσε από εφέτος και θα αποτυπωνόταν στο νέο έντυπο Ε10, αλλά προς στιγμήν παραμένει στα χαρτιά.


Με βάση πάντως το σχέδιο που έχουν εκπονήσει ο Χ. Θεοχάρης και οι συνεργάτες του, κάθε φορολογούμενος θα υποχρεωθεί να δηλώσει:
α) Αποταμιεύσεις: Καταθέσεις στις τράπεζες, τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια.


β) Ακίνητα: Κατοικίες και λοιπά κτίσματα, πισίνες, οικόπεδα, αγροτεμάχια και λοιπές εδαφικές εκτάσεις.


γ) Τις δαπάνες που έκανε για την απόκτηση όλων των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων.

 
 Πηγή "Δημοκρατία"
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: