ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.14

Ευρωβουλευτές για Τρόικα: Αντί να λειτουργήσει ως χειρουργός, αποδείχθηκε χασάπης


ealo

Τα «τεράστια» λάθη της προκάλεσαν «ιστορική» άνοδο της ανεργίας – Οι χώρες στις οποίες επιβλήθηκε το Μνημόνιο αντιμετώπισαν «κοινωνικό τσουνάμι» σημείωσε ο Ισπανός ευρωβουλευτής, Αλεχάντρο Σέρκας

Μύδρους κατά της Τρόικας εξαπολύουν με έκθεσή τους που υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία οι ευρωβουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών του Ευρωκοινοβουλίου.
Οι ευρωβουλευτές κάνουν λόγο για «τεράστια» λάθη της Τρόικας που προκάλεσαν «ιστορική» άνοδο της ανεργίας.
H Tρόικα λένε, αντί να λειτουργήσει ως χειρουργός αποδείχθηκε… χασάπης.

Επισημαίνουν στην έκθεσή τους ότι οι χώρες που μπήκαν στα Μνημόνια αντιμετωπίζουν τρεις βασικές συνέπειες: απολύσεις και δραματική αύξηση της ανεργίας, μαζική εξαφάνιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αύξηση του πληθυσμού που ζει κοντά στο όριο της φτώχειας.
Στην έκθεση παρατίθενται τα στοιχεία για το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αύξηση της ανεργίας, με έμφαση σε αυτή των μακροχρόνια ανέργων και των νέων, η οποία το 2012 ξεπέρασε το 50% στην Ελλάδα, το 30% στην Πορτογαλία και το 26,5% στην Κύπρο. Τονίζουν, επίσης, τη σημαντική μείωση του κατώτατου μισθού, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπου συρρικνώθηκε κατά 22%.
Σφορδή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε στην Τρόικα ο ισπανός ευρωβουλευτής Αλεχάντρο Σέρκας, ο οποίος έκανε λόγο για «κοινωνικό τσουνάμι» που αντιμετώπισαν οι χώρες στις οποίες επιβλήθηκε το μνημόνιο καθώς αγνοήθηκαν βασικές συνθήκες και άρθρα του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας και της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Χάρτας.
«Η Τρόικα λειτούργησε σαν μια ομάδα τραπεζιτών. Τώρα η Ευρώπη πρέπει να δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για την οικονομική “υγεία” των κρατών-μελών της αλλά και για την καθημερινή ζωή των πολιτών της» κατέληξε ο Σέρκας.


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: