ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.14

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ''ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ'' ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ...

Οι «καλοπληρωτές» που αποπληρώνουν τα στεγαστικά τους δάνεια είναι αυτοί που θα λάβουν την αποζημίωση για τα σπίτια που έχουν πληγεί από τον σεισμό...
στην Κεφαλονιά.
Η αποζημίωση έρχεται με προϋποθέσεις, καθώς όχι μόνο πρέπει το ακίνητο που έχει υποστεί ζημιά να συνδέεται με δάνειο και δη εξυπηρετούμενο, αλλά και να είναι ασφαλισμένο κατά τη διάρκεια λήψης του δανείου.
Το ποσοστό των σπιτιών αυτών αντιστοιχεί μόλις στο 10% στην Κεφαλονιά, καθώς τα περισσότερα είναι ανασφάλιστα. Έτσι, η καταβολή της αποζημίωσης προς τον πληγέντα θα δοθεί από την τράπεζα η οποία την έχει εισπράξει προηγουμένως από την ασφαλιστική εταιρεία, αφού αποπληρωθούν οι οι καθυστερούμενες δόσεις. Το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη αποζημίωση η οποία δίνεται μετά από έγκριση της τράπεζας και παρακράτηση των καθυστερούμενων δόσεων.
Οι δανειολήπτες που υπέστησαν ζημιές πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους και συγκεκριμένα εάν αυτό καλύπτει για “πρώτο κίνδυνο”, για την “πλήρη αξία” του ακινήτου, για την “τρέχουσα αξία” ή για την “αξία ανακατασκευής” καθώς από αυτό θα εξαρτηθεί η αποζημίωση που θα λάβουν.
Πηγή : newmoney .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: