ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.14

Πάνος Καμμένος: Όχι σε ένα δεύτερο σχέδιο Ανάν...


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής με κύριο θέμα το Κυπριακό και το κοινό ανακοινωθέν. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπαμε ξεκάθαρα ότι
η συγκεκριμένη συμφωνία - γιατί δεν πρόκειται απλώς περί ενός ανακοινωθέντος, πρόκειται περί μιας συμφωνίας, όπως απεδέχθη εξάλλου ο υπουργός Εξωτερικών - αποτελεί ένα δεύτερο σχέδιο Ανάν.
Αποτελεί ένα δεύτερο σχέδιο Ανάν, το οποίο ουσιαστικά μιλά για μια συνομοσπονδία και όχι ομοσπονδία, διζωνική, δικοινοτική, μια συνομοσπονδία, όμως, η οποία δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια βιώσιμη λύση, μια δίκαιη λύση, μια εφικτή λύση για το Κυπριακό.
Ζητήσαμε να συνεχιστούν οι συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, προκειμένου να προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μια κοινή εθνική πολιτική. Στην πολιτική αυτή την οποία συζητήσαμε, φαίνεται ότι τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ, είναι από την ίδια πλευρά. Αυτό εξάλλου το συναντήσαμε και στο σχέδιο Ανάν I.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με επιστολή που θα στείλουμε εντός της ημέρας στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον κ. Κάρολο Παπούλια, θα ζητήσουμε τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας για να συζητήσουμε τα δύο εθνικά θέματα: το Κυπριακό και τις εξελίξεις του, καθώς και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Η επιστολή θα σταλεί μέσα στην ημέρα και ελπίζω να έχουμε σύντομα μια απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: