ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.14

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ " ΝΑΙ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ... ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"

 
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εν συνείδηση ψεύτης , εν συνείδηση απατεώνας. Κι όμως τόσο σίγουρος ,....  ομολογεί κυνικά, ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα την απάτη του μέσα από την πανελλαδική συχνότητα ενός τηλεοπτικού καναλιού γνωρίζοντας ότι η ξετσιπωσιά του και η εγκληματική του αυθάδεια δεν θα του στερήσει ξανά την επανεκλογή του ή ξέρει ότι η ανατροπή της κατοχικής κυβέρνησης έρχεται με γοργά βήματα και "φτιάχνει" το άλλοθι του όταν θα είναι καθισμένος στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου??

Δεν υπάρχουν σχόλια: